Hava Durumu

Bursaspor’u seviyorum

Gençlerbirliği Teknik Direktörü İrfan Buz, Serdar Aziz ile Mostapha El Kabi arasında yaşanan mücadelenin penaltı olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2015 10:38
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2015 10:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor’u seviyorum
Gençlerbirliği Teknik Direktörü İrfan Buz, Bursaspor maçını değerlendirdi. Maç içerisinde zorunlu değişiklik yaptıklarını ifade eden Buz, “Landel’in sarı kartı vardı, onunla ilgili hakemden uyarı geldi. Bizde değiştirme zorunda kaldı. Hleb’i oyuna aldık, oda tam hazır değildi. Onun dışında 2 tane sakatlık pozisyonu vardı. Son 20 dakika vardı ve 3’üncü değişikliği yapmak zorunda kaldık. İrfan Can’da çok iyi oynuyordu. Bence sahanın en iyilerinden birisiydi. Maalesef sakatlandı ve 10 kişiyle devam ettik” dedi.

“BENCE NET BİR PENALTI POZİSYONU VAR”

Penaltı pozisyonu ile ilgili açıklama yapan Buz, “Bence net bir penaltı pozisyonu var. Maç 2-0 olacak ve bitecekti. Ondan sonra beraberlik golü geldi. Daha sonra 89 ve 90. dakikalarda goller yedik. 10 kişi kaldığınız için rakibiniz ister istemez üzerinize geliyor. Josue’in attığı gol güzeldi. Ondan sonra 2. golü yedik. Maç biterken de son golü yedik” diye konuştu.

"BURSASPOR'U SEVİYORUM"

Yeşil-beyazlı taraftarlar hakkında da konuşan Buz, “Onları çok seviyorum. Bana destek oldular. Geçen sene zor dönemde takımı aldık. Bursaspor’u seviyorum. Biz geldik buraya mücadelemizi verdik. En azından bir puanı almak istedik. Bursaspor’un kadrosu belli. Baskı kurdukları zaman üstünlük sağlayabilir. Herkes hakemlerden bahsediyor. Bence net penaltı. Ama yapacak bir şey yok. Bursaspor’a başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.