Hava Durumu

Bursaspor'u seyretmeye gelen taraftar sayısı sadece...

Tarihinin en başarılı takımlarından birini oluşturan ve teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde büyük bir ivme yakalayan Bursaspor’da gözler taraftarı arıyor. Yeşil Beyazlı ekibin Mersin İdmanyurdu karşısında aldığı önemli galibiyette 19 bin 730 koltuk boş kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2015 06:23
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2015 06:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'u seyretmeye gelen taraftar sayısı sadece...
Spor Toto Süper Lig’in 22’nci haftasında Mersin İdmanyurdu karşısında önemli bir galibiyete imza atan Bursaspor’a taraftarın ilgi göstermemesi dikkat çekiyor. Tarihinin en iyi takımlarından birinin oluşması ve sergilenen performansla da ‘Türkiye’nin en pozitif futbolunu ortaya koyan takımı’ unvanı kazanması da Yeşil Beyazlı sevdalılarını stada çekmeye yetmedi.

6 BİN 641 KİŞİ İZLEDİ

Mersin İdmanyurdu maçını 73 dakika 10 kişi oynamasına rağmen 1-0 geriden gelerek kazanan ve büyük bir başarıya imza atan Bursaspor’u, taraftarının yine yalnız bırakması şaşkınlıkla karşılandı. Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmayı rakip takım taraftarları da dahil sadece 6 bin 641 kişi izledi. Takımını yalnız bırakmayan Yeşil Beyaz sevdalılarının müthiş desteklerine rağmen 25 bin 751 biletli taraftarın girebileceği 26 bin 371 kapasiteli stadın 4’te 3’lük bölümü boş kaldı.

TAM KAPASİTE OLMADI

Bursaspor Kulübü’nün bilet fiyatlarını indirmesi de seyirciyi tribüne çekmeye çare olmadı. Yeşil Beyazlı taraftarların Passolig’e karşı olması dolayısıyla azalan seyirci sayısı haftalar geçtikçe oynanan güzel futbolla endeksli artacağı öngörülse de, beklenen bir türlü gerçekleşmedi. Tribünlerin sadece şampiyon olmuş takımlara karşı oynanan maçlarda dolması da dikkat çekerken yine de Bursa Atatürk Stadı bu sezon tam kapasiteye ulaşamadı. (Erdinç SÜLÜN)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.