Hava Durumu

Bursaspor'un eski golcüsünden bomba açıklama!

Yeşil Beyazlı takımın eski yıldızı Cedric Bakambu, Fransız basınına ilginç bir açıklamada bulundu. 25 yaşındaki futbolcu, Paris Saint-Germain'in sezon başında kendisiyle ilgilendiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2016 08:12
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2016 08:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'un eski golcüsünden bomba açıklama!
IBRA'DAN SONRA...

Bursaspor'un eski golcüsü Cedric Bakambu, gündem yaratacak transfer itirafında bulundu. 2014-2015 sezonunda Yeşil Beyazlı takımndan Villarreal'e 7,5 milyon Euro karşılığında transfer olan 25 yaşındaki futbolcu, Paris Saint Germain'in kendisiyle temasa geçtiğini açıkladı. Zlatan Ibrahimovic'in ayrılmasından sonra sezon başında PSG ile görüştüğünü söyleyen Bakambu, "Cavani'nin partneri olmam için PSG benimle irtibata geçti. Düşündükleri iki isim daha vardı" dedi.

JESE'Yİ ALDILAR

Paris Saint Germain, Ibrahimovic'in ayrılmasından sonra yaz transfer sezonunda kadrosunu Real Madrid'den Jese ile güçlendirirken, Bakambu, PSG'nin ilgilendiği diğer isim hakkında bilgi vermedi. Fransız futbolcu, bu sezon İspanyol temsilcisiyle 5 lig maçında 2 gole imza attı.
 
Cedric Bakambu aynı zamanda bir gün yeniden Bursaspor'a dönmek istediğini geçtiğimiz haftalarda dile getirmiş ve Yeşil Beyazlı taraftarlara heyecan yaratmıştı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.