Hava Durumu

Bursaspor'un eski teknik direktöründen çok özel açıklamalar

Türkiye'de ilk teknik direktörlük deneyimini Bursaspor'da yaşayan Gençlerbirliği'nin çalıştırıcısı İrfan Buz pazar günü Atatürk Stadı'nda oynanacak maç öncesi heyecanlı olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2015 07:36
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2015 07:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'un eski teknik direktöründen çok özel açıklamalar
Geçen sezon Christoph Daum’un görevden ayrılmasının ardından takımın başına geçen ve şu anda Gençlerbirliği’nin teknik direktörlüğünü üstlenen İrfan Buz, Bursa Hakimiyet’e önemli açıklamalarda bulundu. Yeşil Beyazlı ekibe gönülden bağlı olduğunu belirten Buz, Atatürk Stadı’nda maça çıkmayı özlediğini belirtti. Bursaspor taraftarına mesaj gönderen genç çalıştırıcı; “O ambiyansı çok özledim. Taraftarı çok seviyorum ve en iyisine layıklar” açıklamasını yaptı. 

Bursaspor ile karşılaşacakları için çok mutlu olduğunu belirtin İrfan Buz; “Bağımı herkes biliyor” derken, gol atmaları ya da kazanmaları durumunda tepkisinin farklı olabileceğini söyledi. Buz; “Sevinirim ya da sevinmem diyemem. Ancak İstanbul takımlarına gol attığımız zamanki gibi sevineceğimi düşünmüyorum” ifadesini kullandı. Türkiye’nin en formda takımlarından birisiyle oynayacaklarını sözlerine ekleyen İrfan Buz, “Çok iyi oyuncular var. 1 puan almak için geleceğiz” dedi.

GURUR DUYUYORUM

Geçen sezonun ikinci yarısında kadroda yer verdiği Harun Tekin ve Ozan Tufan ile ilgili de yorumlarda bulunan Buz; “Ozan’ın nerelere geldiğini hepimiz görüyoruz. Harun da aynı şekilde çok iyi durumda. Onları izledikçe gurur duyuyorum ve çok mutlu oluyorum” açıklamasında bulundu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.