Hava Durumu

Bursaspor'un genç yeteneği Bursa Hakimiyet'e konuştu: "En büyük hayalim kaptan olmak"

U19 Milli Takımı'nın Avrupa Şampiyonası elemelerinde boy gösterecek Ozan İsmail Koç, Yeşil Beyazlı kulübü en iyi şekilde temsil etmek için çok çalışacağını söyledi. Genç futbolcu en büyük hayalinin ise A Takım'da kaptanlığa yükselmek olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2019 09:57
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2019 09:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'un genç yeteneği Bursa Hakimiyet'e konuştu: "En büyük hayalim kaptan olmak"

ÇOK BÜYÜK MUTLULUK DUYDUM

U19 Milli Takımı'nın 13-19 Kasım tarihlerinde Antalya'da oynayacağı Avrupa Şampiyonası eleme gurubu maçlarının aday kadrosuna Bursaspor'dan davet edilen tek futbolcu olan Ozan İsmail Koç, Bursa Hakimiyet'e konuştu. Bu sezon teknik direktör Yalçın Koşukavak tarafından A Takım kadrosuna alınan 18 yaşındaki krampon milli ta-kıma gitmekten dolayı büyük mutluluk yaşadığını söyledi. Ozan, "Hedefim tabii ki A Milli Takım'a kadar yükselmek. Öncelikle
Bursaspor A Takımı'na büyük hizmet vermek istiyorum. Ben yıllarca altyapılarda kaptanlık yaptım. Hedefim Bursaspor A Takımı'nda da kaptanlık yapmak daha sonra Avrupa'ya yükselmek. Önümüzde Avrupa Şampiyonası elemesi var. Kulübümü ve takımımı en iyi şekilde temsil etmeyi düşünüyorum." dedi.

HER ŞEY ÇOK ÇABUK GELİŞTİ

Bu sezon A Takım'da sezonun ilk maçında Fatih Karagümrük karşısında ilk 11'de sahaya çıkan Ozan İsmail Koç, kendisi açısından her şeyin çok çabuk ilerlediğini açıkladı. Genç futbolcu, "Profes-yonel imzamı attıktan 10 gün sonra lig maçıma çıktım. Benim için her şey çok çabuk gelişti. A Takım'a çıkınca çok çalışmam gerektiğini anladım. Bu sene bizim için büyük bir fırsat oldu. Geçen sezon sonunda takımımızın küme düşmesi kötü oldu ama gençlere bir şans doğmuş oldu. İlk başlarda sağ olsun Yalçın Hocam bana şans verdi. Yalçın hocanın bu sene bizim takımımıza gelmesi gençler için büyük şans. Futbol bilgisi çok yüksek. Bizlere birçok şey öğreteceğini düşünüyorum. Bu sene ağabeylerime güveniyorum. Tek amacımız Süper Lig'e çıkmak. Bunu da başaracağız" diye konuştu.

TÜM TAKIM ARKAMDA DURDU

Fatih Karagümrük ile oynanılan maçın ilkyarısında gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kalan Ozan İsmail Koç sahayı gözyaşları içinde terk etmişti. Genç krampon bu pozisyonda yaşadığı üzüntüyü "Kırmızı kart ile şanssız bir başlangıç yaptım. Tecrübesizliğimden dolayı öyle bir hata yaptım ama ağır bir karardı bence. Hakem bu kararı vermeyebilirdi. Sağ olsun Yalçın hocam, takım arkadaşlarım ile birlikte hep arkamda durdu. Şanssız bir başlangıç yaptım ama daha çok çalışarak Bursaspor'da güzel başarılar yaşayacağım." sözleriyle dile getirdi.

BELLUSCHİ VE BATALLA'YI ÖRNEK ALIYORUM

Kendisine Bursaspor'un iki efsanesini örnek aldığını belirten Ozan İsmail Koç, "Örnek aldığım oyuncular Belluschi ile Batalla tabii ki. Avrupa futbolunda da kendi mevkiimde olduğu için İlkay Gündoğan'ı beğeniyorum. Geçmişten de Gerrard'ı söyleyebilirim. Türkiye'den de Emre Belözoğlu'nu örnek alıyorum." dedi.

Ozan İsmail Koç, Sönmez Medya'dan Tolga Öztaş ve Onur Ulufer'in sorularına samimi cevaplar verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.