Hava Durumu

Bursaspor'un golcüsü Fernandao'dan birbirinden iddialı açıklamalar

Bursaspor'a geçtiğimiz sezonun devre arasında Bahai takımından alınan Bursaspor'un Brezilyalı golcü oyuncusu Jose Fernandao, yeni sezon için iddialı açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2014 13:29
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2014 13:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'un golcüsü Fernandao'dan birbirinden iddialı açıklamalar

Bursaspor TV'ye özel açıklamalarda bulunan Fernandao, hem geçtiğimiz sezon hem de yeni sezonu değerlendirdi.

İkinci yarıda katıldığı Bursaspor’da oynadığı sürenin kendisi için üretken geçtiğine dikkat çeken Fernandao, "İyi çalışmamın, sahadaki mücadelemin karşılığını gol olarak verdim. Yeni sezonda daha çok çalışıp, takıma atacağım gollerle katkı koymak istiyorum" dedi. Brezilyalı oyuncu, hakemmlerin Bursaspor aleyhine çok hatalı kararlar verdiğine işaret ederken şunları söyledi:

"HAKEMLER DE CEZA ALMALI"

"Hakem hataları, gerçekten geçtiğimiz sezon çok oldu. Tabiî ki hatalar, sadece bizim için değil, birçok takım için oldu. Biz hata yaptığımızda nasıl ceza alayorsak, hakemler de ceza almalı. Mesala Şamil 6 maç ceza aldı. Hatasının karşılığı bu mu bilemiyorum. Ancak aynı tür kararlarda herkese aynısı uygulanmalı."

MÜCADELE GÜCÜ YÜKSEK

Spor Toto Süper Ligi'nin çok mücadaleci olduğunu belirten Fernandao, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

"Türkiye Ligi, rekabet düzeyi yüksek bir lig. Takımlar birbirlerine yakın. Her takımın hedefi sezon sonuna kadar bitmiyor. Böyle olunca oynamak gerçekten zevkli oluyor. Burası benim gibi mücadeleyi seven oyuncuların hoşlandığı bir lig. Üç gol attığım Sivasspor maçını unutmam mümkün değil. Burada attığım gollerden çok takım arkadaşlarıma verdiğim katkı beni mutlu etti."

GALATASARAY ŞOKU

Ziraat Türkiye Kupası’nda Galatasaray’a Bursa’da 5-2 yenildikleri maçın kendisini çok üzdüğünü vurgulayan Fernandao, "Galatasaray maçı, futbol yaşamımda her zaman anılarımda kötü yer alacak. Müthiş başladık. İki gol attım. Ancak yapılan hatalar yenilgiyi getirdi. Finali kaçırmak bende ve takım arkadaşlarımda büyük bir hayal kırıklığı ve yara açtı"

BEKLENTİLER BÜYÜK

Herkesin Bursaspor’dan beklentilerinin büyük olduğuna dikkat çeken Fernandao, "Benim için daha iyi olacağını düşünüyorum. Çünkü sezon başında takımla birlikte olacağım. Yeni sezondaki hedeflere oynayacağım futbol ve atacağım gollerle katkı koymak istiyorum" dedi. Açıklamalarının son bölümünde taraftarlara seslenen Fernandao, şöyle konuştu:

"Onlar olmayınca bir yanımız eksik oluyor. Oldukları maçta destekleriyle itici güç oluyorlar. Rakibi korkutuyor. Bizim 12'nci oyuncumuz taraftarlarımız. Olabildikleri kadar yanımızda olsunlar. Bizden uzak kalmasınlar, hep birlikte hedefe koşalım."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.