Hava Durumu

Bursaspor'un gözdesi Fernandao

Teknik Direktör Paul Le Guen 4-2-3-1'den 3-5-2'ye geçiş yaptı ama Bursaspor'un transfer politikası değişmedi. Timsah devre arasında önce takımda düşünülmeyenlerle yollarını ayıracak, ardından da forvet ve sağbek takviyesi yapacak.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2017 08:58
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2017 08:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'un gözdesi Fernandao

HABER | Tolga ÖZTAŞ

Bursaspor'da Fransız teknik adam transferde belirlediği rotadan şaşmıyor

FERNANDAO İSTENİYOR

Bursaspor'da ara dönem transfer harekatı erken start alıyor... Yaşanan maddi sorunlar sebebiyle sezon başında birçok transferi ligin başlamasına kısa bir süre kala gerçekleştiren Yeşil Beyazlı yönetim, devre arası planları için şimdiden harıl harıl çalışıyor. Timsah'ın transfer politikasında yine öncelikli hedef bir forvet ve bir sağbek olacak. Sezon başında özellikle sağ- bek için Bacary Sagna ile ilgilenen Yeşil Beyazlılar, ara dönemde Barış Yardımcı'ya alternatif bir isim üzerinde duracak. Timsah forvet konusunda ise Stancu'nun yerine Fenerbahçe'den Fernandao'yu istiyor.

GİDENLERE GÖRE

Yeşil Beyazlılarda ayrıca kulübedeki yetersizlikten yönetim de rahatsız. Timsah'ın kurmayları kadroda düşünülmeyen Ricardo Faty, Bilal Kısa, Furkan Özçal, Sercan Yıldırım ve Deniz Yılmaz'a kulüp bulmaları yönündeki kararını iletti. Bu isimlerden en az 3-4 oyuncuyla yollarını ayırmayı planlayan Bursaspor'da sağ bek ve forvet transferlerinin ardından yedek kulübesini güçlendirme transferleri de yapılacak. Eğer kadrodan bu 5 futbolcunun yanı sıra Merter Yüce ve İsmail Konuk gibi isimler de gönderilebilirse, Timsah devre arasında epey hareketli bir transfer dönemi geçirecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.