Hava Durumu

Bursaspor'un hazırlık maçında gol sesi çıkmadı

Suudi Arabistan temsilcisi karşısında farklı bir on bir sahaya süren Fransız teknik adam, genç ve kadrodaki alternatif isimlerin durumlarını görmek istedi. Ancak Timsah üretkenlik anlamında yine sıkıntılar çekti. Tomas Necid'le yakalanan pozisyonlardan da sonuç çıkmayınca karşılaşma golsüz eşitlikle sonuçlandı.

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2017 21:32
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2017 21:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'un hazırlık maçında gol sesi çıkmadı

Bursaspor, Avusturya kampındaki üçüncü hazırlık maçında Suudi Arabistan ekibi Al-Fayha FC'yle karşı karşıya geldi. Karşılaşmada Teknik Direktör Paul Le Guen, genç ve takımdaki geleceği belirsizliğini koruyan isimlere şans verdi. Mücadelenin ilk dakikalarında pozisyon üretmekte sıkıntı çeken Yeşil Beyazlılar, ilk tehlikeli atağını 36. dakikada buldu. Furkan Soyalp'in kullandığı köşe atışında Ricardo Faty'nın kafa vuruşunu kaleci Muslim Zaki, son anda kornere tokatladı.

NECİD GOLÜ BULAMADI

İlk yarının son dakikalarında Tomas Necid ile bir pozisyon daha bulan Timsah, Çek futbolcuyla bu pozisyondan da yararlanamadı ve devre golsüz eşitlikle sonuçlandı. Bursasporlu futbolcular, ikinci yarıda daha ofansif bir görüntü çizerken, 69. dakikada Berat'ın ortasında Yusuf Abdullah Muhammed'in kafa vuruşu direğin yanından dışarı çıktı. Kalan dakikalarda Necid ile üst üste pozisyonlar üreten Yeşil Beyazlılar, Algizani'yi geçemeyince maç 0-0'lık beraberlikle sona erdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.