Hava Durumu

Bursaspor'un inadı inat!

Nefesleri kesen maçta normal sezonun ve TBL Dörtlü Final'in lideri Sakarya Büyükşehir Belediyespor'u 4 sayı farkla yenmeyi başaran Bursaspor, puanını 6 yaparak Süper Lig yolunda bir engeli daha aştı.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2017 07:13
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2017 07:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'un inadı inat!

Ozan DEMİR'in haberi..

Türkiye Basketbol Ligi Dörtlü Final dördüncü maçında Bursaspor Durmazlar, Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol'u konuk etti. Atatürk Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada ilk sayısını Karlo Vragoviç'in üçlüğüyle bulan Yeşil Beyazlılar, ilk çeyreği 19-17 önde kapattı. Etkili savunmasını ikinci periyotta da sürdüren Potanın Timsahları, taraftarının da baskısıyla farkı çift hanelere çıkarmayı başardı. Dejan Borovnjak, Salih Uğraşan ve Karlo Vragoviç'in sayılarıyla 17. dakikayı 36-26 önde geçen ev sahibi ekip, soyunma odasına 43-29 üstünlükle girdi.

YOK BÖYLE HEYECAN

Üçüncü çeyreğe üst üste sayılar bularak başlayan konuk Sakarya, Hakan Yapar, Kerem Özkan, Charles Jackson ve Yiğitcan Turna'nın sayılarıyla 14 sayılık farkı 27. dakikada 3 sayıya kadar indirdi: 49-46. Ancak Timsah Salih Uğraşan'ın kaydettiği basketlerle takımına nefes aldırdı ve Yeşil Beyazlılar, son çeyreğe 57-48 önde girdi. Karşılaşmanın dördüncü periyodu nefesleri keserken, mutlu sona ulaşan taraf ev sahibi ekip oldu. Yunus Çankaya, Borovnjak ve Karlo Vragoviç'in basketleriyle sonuca giden Bursaspor, maçı 80-76 kazanarak gruptaki ikinci galibiyetini aldı ve ilk 2 iddiasını korudu.

Destek, baskı, coşku...

Bursasporlu taraftarlar, Sakarya Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında takımlarına verdiği destekle galibiyette önemli rol oynadı. Yeşil Beyazlı taraftarlar, rakip takımın hücumlarında yaptığı baskıyla Timsah'ın savunmasına yardım ederken, gelen galibiyetle Atatürk Spor Salonu tribünleri panayır yerine döndü. Ünitimsah Biga üyeleri de Çanakkale'den Bursa'ya deplasman yaparak takımlarının yanında oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.