Hava Durumu

Bursaspor'un ısrarla istediği Holmen transferinde şok gelişme

Bursaspor'un transfer listesinde olan Holmen için planlar yapıldı...Ersun Yanal'ın transferini istediği Beşiktaşlı Mustafa Pektemek için Fenerbahçe Beşiktaş'a takas için Holmen'i önerdi...

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2014 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2014 11:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'un ısrarla istediği Holmen transferinde şok gelişme

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın takımda görmek istediği Mustafa Pektemek için çalışmalarını sürdüren yönetim, henüz somut bir adım atamadı. Ancak bu oyuncuyla ilgili yeni bir bilgi daha ortaya çıktı.

Yanal’ın geçtiğimiz sezon başında ve devre arasında golcü futbolcunun alınması yönünde rapor verdiği, yönetimin de iki kez Beşiktaş’ın kapısını çaldığı öğrenildi. Sarı-Lacivertliler, 26 yaşındaki golcünün bonservisine 5 milyon Euro önerirken, Beşiktaş Yönetimi’nin teklifi kabul etmediği belirtildi. Beşiktaş’la 1 yıl daha sözleşmesi kalan Mustafa’ya karşılık para teklifinin yanı sıra takas olarak Holmen’i de teklif eden Fenerbahçe’nin kısa süre içinde transfere nokta koyması bekleniyor.

İPLERİ KOPARDI

Beşiktaş’ta beklediği şansı bulamadığını yakın çevresine söyleyen yıldız futbolcunun Fenerbahçe’ye sıcak baktığı ifade ediliyor. Ayrıca yıllık 850 bin Euro kazanan golcü oyuncunun; Beşiktaş’ın Gaziantepspor’dan Cenk Tosun’u senelik 1.7 milyon Euro ödeyerek transfer etmesi, Karabük’e kiralanan Eneramo ile bir yabancı golcünün daha transfer gündeminde olması nedeniyle kulübüyle ipleri kopardığı konuşuluyor.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.