Hava Durumu

Bursaspor'un kapısındaki Shehu tehlikesi!

Sakatlık ve geçirdiği hastalık nedeniyle bir süre formasından uzak kalmasına karşın takımın en önemli isimlerinden biri olan Abdullahi Shehu'nun sözleşmesi Mayıs 2020'de sona erecek. Yönetim Nijeryalı futbolcunun sözleşmesini yenilemezse Shehu bedelsiz olarak takımdan ayrılacak.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2019 09:22
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2019 09:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'un kapısındaki Shehu tehlikesi!

HABER I SAMET ZİNCİROĞULLARI

ÇOK BÜYÜK TECRÜBE YAŞADI

Bursaspor'a Ali Ay yönetimi döneminde Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nin Anorthosis Kulübü'nden transfer olan Abdullahi Shehu performansıyla takımın vazgeçilmez ismi oldu. Nijeryalı futbolcu Bursaspor'un savunmasında etkili bir oyun sergilerken, göreve gelen tüm teknik adamlar Shehu'dan vazgeçmedi. Sakatlığı ve yakalandığı hastalık nedeniyle bir süre takımdan ayrı kalan Abdullahi Shehu, Bursaspor'da oynadığı dönemde Nijerya Milli Takımı ile Dünya Kupası ve Afrika Uluslar Kupası tecrübeleri yaşadı.

ELİNİ ÇABUK TUTMASI GEREK

Bursaspor yönetiminin Abdullahi Shehu konusunda elini çabuk tutması gerekiyor. Sözleşmesi 31 Mayıs 2020'de bitecek tecrübeli futbolcu eğer mukavele yenilemezse bedelsiz olarak elden çıkacak. Bursaspor kadrosunda şu an en yüksek bonservis geliri getirmesi muhtemel oyuncular arasında yer alan Abdullahi Shehu konusunda yönetimin atacağı adım maddi kriz içindeki kulübün geleceğini etkileyecek. Abdullahi Shehu Bursaspor'da 3 sezonda 37 maçta forma giydi ve 2 kez rakip fileleri havalandırdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.