Hava Durumu

Bursaspor'un kapısındaki tehlike!

Bursaspor'da mevcut kadrodan 5 futbolcu alacaklarını tahsil edemediklerini gerekçe göstererek kulübe ihtarname gönderdi. Bu ay sonuna kadar gerekli ödeme yapılmaz ya da oyuncularla anlaşma sağlanamazsa sözleşmeli futbolcular serbest kalacak.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2019 08:22
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2019 08:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'un kapısındaki tehlike!

Büyük bir belirsizliğin hüküm sürdüğü Bursaspor'da oyuncuların gelecekleri konusunda da tehlikeli bir durum hakim. Tek aday olarak olağanüstü genel kurula gidecek Mesut Mestan'ın çözüme kavuşturması gereken en büyük sorunlardan biri kadrodaki futbolcuların Yeşil Beyazlı kulübe geçmiş dönemden alacaklarını tahsil için gönderdikleri ihtarname. Bursaspor'da halihazırda mevcut futbolculardan kaptan Ertuğrul Ersoy, Onur Atasayar, Yusuf Erdoğan, Santiago Vergini ve Abdullahi Shehu avukatları aracılığıyla kulübe ihtarname gönderdi.

KULÜPLER SIRAYA GİRDİ

Bu futbolcuların ligin son haftasında gönderdikleri ihtarnamelerin yasal süresi haziran ayı sonunda bitecek. Bu durumda eğer göreve gelecek yeni yönetim, Ertuğrul, Onur, Yusuf, Vergini ve Shehu'yla anlaşma zemini sağlayamaz ya da ödeme yapmazsa Bursaspor'un bonservis getirisi olan futbolcuları serbest kalacak. Bu futbolculara birçok Süper Lig kulübünün talip olduğu ve temas kurduğu belirtilirken, özellikle Nijerya medyasında Abdullahi Shehu'nun Türkiye'ye dönmek istemediği ve futbol yaşantısına Avrupa'da devam etmeyi planladığı yazılıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.