Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor'un kardeşi evine döndü

Bursaspor'un kardeş takımı Ankaragücü, Spor Toto 1.Lig 33. hafta maçında Manisaspor'u 3-0 yendi ve en yakın rakipleri Ümraniyespor ve Boluspor'un puan kaybetmesiyle Süper Lig'e yükseldi.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2018 08:14
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2018 08:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'un kardeşi evine döndü

BURSASPOR TEBRİK ETTİ

Spor Toto Süper Lig'de önümüzdeki sezon tekrar Ankaragücü fırtınası esecek. Bursaspor'un kardeş takımı 108 yıllık çınar Ankaragücü, Spor Toto 1. Lig'in 33. hafta maçında ligden düşmesi kesinleşen Manisaspor'u 3-0 mağlup etti ve rakipleri Ümraniyespor ve Boluspor'un puan kaybetmesiyle birlikte ligin bitimine 1 hafta kalan 6 sezonluk aranın ardından tekrar Süper Lig'e yükselmeyi başardı. Ankaragücü'nün ardından Çaykur Rizespor da Süper Lig'e çıkmayı garantilerken Bursaspor da Süper Lig'e yükselen Ankaragücü için, 'Tebrikler kardeş, Hoş geldin' şeklinde Twitter hesabından mesaj yayınladı.

"AİT OLDUĞUMUZ YERDEYİZ"

Ankaragücü'nün şampiyon olduğu Manisaspor mücadelesi sonrası açıklamalarda bulunan Sarı Lacivertliler'in Teknik Direktörü İsmail Kartal, transfer yasakları ve maddi zorluklar içerisinde çok büyük bir başarı elde ettiklerini söyledi. Kartal, "Bütün takımla gurur duyuyorum. Camia olarak bunu hak ettik. Oyuncularımı teker teker kutluyorum. Çok sevinçliyiz" şeklinde konuştu. Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner ise, "Tüm Ankara'ya hayırlı olsun. Ankaragücü sonunda ait olduğu yere döndü. Önümüzdeki sezon maddi açıdan rahatlayarak iddialı bir takım oluşturacağız. Çok mutluyuz" dedi.




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.