Hava Durumu

Bursaspor'un kasa boşaldı, Başkan Ay yine devrede

Bursaspor Başkanı Ali Ay kulüp kasasında para olmadığından bir kez daha finansal destek yaptı. Kulübe 1,5 milyon Euro gönderen Ali Ay'ın bu katkısıyla toplam alacağı rakam 11,5 milyon Euro'ya yükseldi. Dünkü ödemelerde en yüksek tutarı Furkan Özçal aldı.

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2017 08:48
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2017 08:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'un kasa boşaldı, Başkan Ay yine devrede

Süha GÜRSOY'un haberi...

Kasada para yok, ödemeler dağ gibi, başkan yine devreye girdi

TOPLAM ALACAĞI 47,5 MİLYON TL

Bursaspor'da maddi kaynaklı sıkıntılar sürerken Başkan Ali Ay bir kez daha finansman desteği sağladı. Göreve geldiği günden bu yana toplamda 10 milyon Euro'luk katkı koyan Başkan Ali Ay önce gün kulübe yine 1,5 milyon Euro daha finans desteği yaptı. Ali Ay'ın bu son finansal desteğiyle birlikte kulüpten alacağı toplam miktar da 11,5 milyon Euro yani dünkü döviz kuruyla 47,5 milyon liraya yükseldi. Kulübe gelen parayla oyuncuların primleri, daha önce verilen senetler, transfer peşinatları ve bayram öncesi personel maaşlarının ödendiği bildirildi.

FURKAN'A 250 BİN EURO

Futbolcular içinde en yüksek ödeme ise Furkan Özçal'a yapıldı. Bursaspor'la geçen yıl sözleşme imzalayan ancak henüz resmi maçta oynamayan Furkan Özçal'a tek taraflı fesih hakkı doğmaması adına 250 bin Euro ödendi. Karşılıklı anlaşma zemini aranan Furkan Özçal'la bir kez daha görüşüleceği eğer anlaşma sağlanamazsa konunun Türkiye Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'na taşınacağı bildirildi. 2015-16 sezonun başında Galatasaray'dan transfer edilen Furkan Özçal şu ana kadar Bursaspor formasını sadece hazırlık maçında 30 dakika giydi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.