Hava Durumu

Bursaspor'un konuğu Alanya

Ligin altı ve üstü ile bağlarını koparan Bursaspor, bugün Aytemiz Alanyaspor'u konuk ediyor. Yeşil-beyazlı takım, Timsah Arena'da saat 16.00'da başlayacak maçı kazanarak, gelecek için umutlanmak istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'un konuğu Alanya

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Bursaspor sahasında Aytemiz Alanyaspor'u konuk ediyor. Timsah Arena'da oynanacak olan mücadele saat 16.00'da başlayacak. Zorlu mücadeleyi hakem Ümit Öztürk yönetecek. Öztürk'ün yardımcılığını Serkan Çimen ve Erkan Akbulut yapacak. Ligin altı ve üstü ile bağlarını koparan Bursaspor, bu maçı kazanarak gelecek için yeniden umutlanmak ve Avrupa hayali kurmak istiyor.

TİMSAH'TA 7 EKSİK

Bursaspor'da kritik maç öncesi önemli eksikler var. Uzun haftalardır forma giyemeyen Serdar Kurtuluş, Furkan Özçal, Emre Taşdemir, Bilal Kısa ve Erdem Özgenç'in yanı sıra Boban Jovic ile Bogdan Stancu, bugün sahada yer alamayacak. Hafta içi kalçasındaki ağrılar sebebiyle bir antrenman kaçıran Batalla'da sorun bulunmuyor. Aytemiz Alanyaspor'da ise, sarı kart cezalısı Fabrice N'Sakala ve sakatlığı bulunan Deniz Vural, forma giyemeyecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.