Hava Durumu

Bursaspor'un konuğu Gaziantep

Yeşil Beyazlılar kötü gidişe 'Dur' deme, taraftarıyla arasındaki buzları eritme adına Gaziantepspor'la sezonun en önemli maçını oynayacak. Saat 16.00'da başlayacak mücadelede nefesler tutulacak, camia Bursaspor'un alacağı sonuca odaklanacak.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'un konuğu Gaziantep

Süper Lig'de 6 haftadır galibiyete hasret kalan Bursaspor bugün hayati önemde bir maça çıkıyor. Kasımpaşa maçı sonrasında yaşanan olaylardan sonra sancılı günleri aşmaya çalışan Yeşil Beyazlılar ligin dibine demir atmış Gaziantepspor'u konuk edecek. Saat 16.00'da başlayacak maçı Barış Şimşek yönetecek. Fenerbahçe maçında bir kişinin sahaya girmesi ve çıkan tribün olayları nedeniyle Bursasporlu taraftarlar bu karşılaşmaya giriş yapamayacak. Konuk Gaziantepspor'un taraftarı ise maçı Timsah Arena'nın misafir tribününden 26 TL karşılığında izleyecek.

MUTLU TOPÇU İLK PEŞİNDE

Bursaspor'da kart cezalısı Ertuğrul Ersoy ve Deniz Yılmaz'ın yanı sıra sakatlıkları süren Emre Taşdemir, Bilal Kısa, Serdar Kurtuluş ve Furkan Özçal maçta oynayamayacak. Gaziantepspor'da ise tek eksik sakatlığı süren Bursaspor altyapısından yetişen Muhammed Demir. Bursaspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu Yeşil Beyazlı takımdaki 3'üncü maçında galibiyetle tanışma amacında. Ligin ikinci yarısına 27 puanla 5'inci basamakta giren ancak kaybettiği puanlarla 11'inci basamağa kadar gerileyen Bursaspor'da tüm hesaplar galibiyet üzerine kurulmuş durumda.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.