Hava Durumu

Bursaspor'un kupa mesaisi başlıyor

Bursaspor Ziraat Türkiye Kupası'nda sezonun ilk maçına bu akşam çıkacak. Yeşil Beyazlılar Timsah Arena'da saat 20.30'da Tarsus İdmanyurdu ile karşılaşacak. Maç A Spor'dan canlı yayınlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2017 09:42
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2017 09:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'un kupa mesaisi başlıyor

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'i 14'üncü sırada tamamladığı için bu yıl Ziraat Türkiye Kupası'na 3. turdan katılan Bursaspor ilk maçına bu akşam çıkacak Yeşil Beyazlılar saat 20.30'da 3. Lig 3. Grup'ta yer alan Tarsus İdmanyurdu ile karşılaşacak.

Timsah Arena'daki mücadeleyi İstanbul Bölgesi A Klasman hakemi Onur Karabaş yönetecek. Karabaş'ın yardımcılıklarını Serkan Gencerler ile Ali Uğurtan Demirtaş yapacak. Süper Lig'de son maçlarda ortaya koyduğu performansla dikkat çeken Yeşil Beyazlılar bu turu geçip adını 4. tura yazdırmayı amaçlıyor.

Teknik direktör Paul Le Guen'in karşılaşmaya ligde fazla forma vermediği oyuncuları sahaya sürmesi bekleniyor. Tarsus İdmanyurdu 3. Lig 3. Grup'ta geride kalan maçlarda 2 galibiyet 1 yenilgi elde ederek ikinci basamakta bulunuyor. Bursaspor turu geçmesi halinde 24-26 Ekim tarihlerinde 4. tur maçına çıkacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.