Hava Durumu

Bursaspor’un parasını kimseye yedirmem

Başkan Recep Bölükbaşı, “Kısa vadede sorunlar olabilir ama uzun vadede Bursaspor’u hak ettiği noktaya getireceğiz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2014 08:53
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2014 08:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor’un parasını kimseye yedirmem

Bursaspor Kulübü Olağan Divan Kurulu toplantısında açıklamalarda bulunan Yeşil Beyazlı kulübün Başkanı Recep Bölükbaşı, uzun vadede yapacakları iyi planlamalar ve projeler ile birlikte Bursaspor’u düzlüğe çıkarmak istediklerini söyledi. Kısa vadede ekonomik anlamda sıkıntılar olduğunu vurgulayan Başkan Bölükbaşı, “50 milyon liradan fazla bir borcumuz var. Temmuz, ağustostan itibaren senetler, menajer alacakları var. Geriye dönük üç aylık futbolcuların alacakları var. TFF ve bankalara temlikler yapılmış. Bursaspor büyük takım kısa vadede sorunlar olabilir ama uzun vadede kulübümüzün hak ettiği yerde olacağına inanıyorum” dedi.

Kartepe’de yapılacak olan A Takım kampını Şenol Güneş’in isteği doğrultusunda seçtiklerini ifade eden Bölükbaşı, “Maddi sıkıntılar nedeniyle değil, Avrupa kupalarındaki maç trafiğinden dolayı ve hocamız istedi diye orayı seçtik. Hedefimiz ilk 5 derken bu şampiyonluk da olabilir, üçüncülük de. Eleştiriye açığız ama önyargı ve yargılamaya kesinlikle karşıyız. Buradan taraftarımıza da seslenmek istiyorum; lütfen birlik olalım, ayrışmayalım ve fair-play içinde takımımızı destekleyelim. Eğer Bursaspor’un şampiyon  olmasını, Avrupa’da marka olmasını istiyorsak kendimize zarar vermeyeceğiz. Bursaspor’un parasını yemeyeceğiz, kimseye de yedirmeyeceğiz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.