Hava Durumu

Bursaspor'un rakibi belli oldu... İşte o takım

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi’ne 2. Ön Eleme Turu’ndan başlayacak olan Bursaspor’un rakibi belli oldu...

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2014 14:08
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2014 14:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'un rakibi belli oldu... İşte o takım

Yeşil-beyazlı takım, Makedonya'nın FK Turnova takımı ile Gürcistan'ın en üst düzey futbol ligi olan Umaglesi Liga takımlarından FC Chikuhara Sachkere eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Çekilen kura sonucunda Bursaspor, Makedonya temsilcisi FK Turnovo ile Gürcistan temsilcisi  FK Chikhura Sachkhere maçının galibi ile karşılaşacak.

UEFA Avrupa Ligi 2.Ön Eleme müsabakası ilk maçı 17 Temmuz 2014 tarihinde Bursa'da, rövanş maçı ise 24 Temmuz 2014 tarihinde oynanacak.

BURSASPOR ÜST ÜSTE BEŞİNCİ KEZ KATILIYOR

Bu yıl üst üste beşinci kez Avrupa Kupalarına katılacak olan Bursaspor, kura çekiminde seri başı oldu. Yeşil beyazlılar, topladıkları 15.840 puan nedeniyle üçüncü tur ve play off maçlarına kalabilirse yine kura çekimlerinde seri başı olacak. Bursaspor ile birlikte Karabükspor`un UEFA Avrupa Ligi`nde mücadele edebilmesi için UEFA tarafından 1 yıl ceza alan Sivasspor ve Eskişehirspor`un 2-3 Temmuz`da CAS Mahkemesi`nde görülecek davalarının sonucunu bağlı. 7 Temmuz`da kararını vermesi beklenen CAS, her iki kulübün cezasını onarsa Bursaspor`a Avrupa yolu açılmış olacak.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.