Hava Durumu

Bursaspor'un rakibi Malatya'nın derdi gol

Sarı Kırmızılılar geride kalan 21 maçta fileleri sadece 24 kez havalandırarak Süper Lig'de en az gol atan 3. takım konumunda. Malatya temsilcisi deplasmanda ise sadece 10 kez fileleri havalandırabildi.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2018 07:52
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2018 07:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'un rakibi Malatya'nın derdi gol

BÜYÜK SIKINTI YAŞIYOR

Bursaspor'un pazar günü sahasında karşılaşacağı Malatyaspor Yeşil Beyazlı takımdan klasmanda bir sıra üstte olmasına karşın gol yollarında sıkıntı yaşıyor. Erol Bulut'un talebeleri geride kalan 21 maçta fileleri sadece 24 kez havalandırabildi. Malatyaspor bu istatistiğiyle Süper Lig'de en az gol atan 3'üncü takım konumunda. Bursaspor'un karşısına Timsah Arena'da çıkacak Malatyaspor şu ana kadar deplasmanda sadece 10 kez gol sevinci yaşadı. Erol Bulut ve öğrencileri bu istatistikleriyle de Konyaspor, Antalyaspor ve Kardemir Karabükspor'dan sonra en kötü performansa imza attı.

BUGÜN BURSA'DA OLACAK

Evkur Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Bursaspor maçı için bugün yola çıkıyor. Dün öğleden sonra Nurettin Soykan Tesisleri'nde taktik ağırlıklı bir antrenman yapan Sarı Kırmızılılarda golcü futbolcu Khalid Boutaib de takımla birlikte çalıştı. Faslı futbolcunun Bursaspor kafilesine dahil edileceği ve zorlu maçta tek devre görev verileceği bildirildi. Evkur Yeni Malatyaspor bu sabah Bursa'ya yola çıkacak ve müsabakanın son çalışmasını Bursa'da gerçekleştirecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.