Hava Durumu

Bursaspor'un şampiyonluk yılı olacak!

Bursaspor Basketbol Şube Başkanı Sezer Sezgin, taraftarlarının desteğiyle bu yıl da hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirtirken, Basketbol Genel Menajeri Nedim Yücel ise bu sezon tüm takımların bütçelerinde bir küçülme olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2018 08:26
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2018 08:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'un şampiyonluk yılı olacak!

"OLMASI GEREKEN OLDU"

Bursaspor Basketbol Şube Başkanı Sezer Sezgin ve Bursaspor Basketbol Takımı Genel Menajeri Nedim Yücel, ASTV'de yayınlanan Satırbaşı programında gündeme ve yeni sezona dair önemli açıklamalarda bulundu. Trabzon Basket'in liglerin başlamasına 4 gün kala ligden çekilmesini zamansız olarak nitelendiren Başkan Sezgin, "Biz Eylül ayının ilk haftalarına kadar davet gelirse lige katılabileceğimizi belirtmiştik. Spor adına olmaması gereken bir iş yaptılar. Bu temmuz ve ağustos ayında belli olan bir şey. Bu sene kesinlikle Türkiye Basketbol Ligi'nde devam edeceğiz. Çünkü kadromuzu bu lige göre kurduk. Bence olması gereken oldu" diye konuştu.

"HEDEFLERİMİZ YÜKSEK"

Bu sezon başantrenörlük görevi için Arda Vekiloğlu ile anlaştıklarını ve daha öncesi Başantrenör Şemsettin Baş'a emekleri için teşekkür eden Sezer Sezgin, "Camialarda arada bir böyle şeyler yaşanıyor. Şemsettin Hoca ile oturduk konuştuk ve ayrılmaya karar verdik. Arda Vekiloğlu da önemli ve bizi hedeflerimize taşıyacak bir isim. Bu sezon hedefimiz artık şampiyonluk. Bu camia bunu hak ediyor. Futbol takımına yük olmadan sezonu geçirmek istiyoruz. Bu yıl yerli ve yabancı oyuncular dahil 3.5 milyon TL gibi bir bütçemiz var. Bu sezon taraftarımızla birlikte başarıya ulaşmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

"MARKA DEĞERİNİ ETKİLİYOR"

Basketboldaki maddi sorunların marka değerini olumsuz etkilediğini söyleyen Nedim Yücel, " Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 15 takımla oynanacak. 16 tamamlanmadı. Bu basketbolumuzun marka değerine de olumsuz etki eden bir durum oldu. Bu sene genel anlamda bütçeler düştü. Hem üst ligde hem de bizim olduğumuz ligde. Bu sene istediğimiz kadroyu oluşturduk. İsteyip de alamadığımız bir oyuncu olmadı. Karlo Vragovic ve Dejan Borovnjak bizimle devam etmek için ücretlerinde fedakarlık yaptılar. Yeni sezon için hazırız. İlk maçımızda 13 Ekim Cumartesi günü sahamızda Yeni Mamakspor'u ağırlayacağız. Sezona iyi başlamak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.