Hava Durumu

Bursaspor'un sol kanadı ona emanet

Yeşil Beyazlılar ilk kanat oyuncusunu renklerine kattı. Yönetim daha önce Viyana'da iki kez görüştüğü Dzon Delarge'la 2+1 yıllık anlaşmaya vardı. Kongolu krampon dün Bursa'ya geldi. İmza töreni ise bugün.

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2017 09:39
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2017 09:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'un sol kanadı ona emanet

Bursaspor Delarge'la 2+1 yıllık anlaşma sağladı. Kongolu futbolcu Bursa'ya ayak bastı

UÇAK BİLETLERİ GÖNDERİLDİ

Bursaspor'un son transferi Dzon Delarge oldu. Geçen sezon Osmanlıspor'da kiralık olarak forma giyen Kongolu futbolcuyla yapılan son görüşme olumlu sonuçlandı. Başkan Ali Ay'ın Agu'nun imza töreninde açıkladığı transferden sonra Özlüce'de hareketli saatler yaşandı. Delarge ve menajeri için uçak biletleri gönderildi. Viyana'dan dün İstanbul'a gelen Dzon Delarge akşam saatlerinde de Bursa'ya ulaştı ve Özlüce Tesisleri'ne giriş yaptı.

Bursaspor'un yeni transferi Dzon Delarge gece geç saatlerde Bursa'ya ulaştı ve Özlüce Tesisleri'ne geçti. Kongolu futbolcu bugün kendisini Yeşil Beyazlı renklere bağlayacak sözleşmeye imza
atacak.

BAŞAKŞEHİR'DE OYNAMAYACAK

Bu sabah sağlık kontrolünden geçirilecek 27 yaşındaki sol kanat oyuncusu ardından Yeşil Beyazlı kulüple 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak. Delarge'ın Başakşehir ile yarın oynanacak maçın kadrosuna alınmayacağı bildirildi. Bonservisini elinde bulunduran kulübü Admira Wacker'in kadroda düşünmediği ve bu nedenle lisansını çıkarmadığı Dzon Delarge bir süredir tek başına çalışıyordu. Delarge'a Le Guen ayrı bir antrenman programı uygulayacak.

Bursaspor'un Delarge ile ilgilendiği haberini okurlarına ilk olarak 4 Temmuz'da Bursa Hakimiyet duyurmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.