Hava Durumu

Bursaspor'un üst sıra fobisi

Yeşil Beyazlılar 23 haftası geride kalan Süper Lig'de ilk 6 sırada bulunan Galatasaray, Başakşehir Beşiktaş, Fenerbahçe, Kayserispor ve Trabzonspor ile toplam 9 maç oynarken sadece 1 maçta berabere kalarak 1 puan çıkardı.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2018 07:40
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2018 07:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'un üst sıra fobisi

STARTI KÖTÜ VERDİ

Spor Toto Süper Lig'de sıkıntılı günler geçiren Bursaspor, aynı zamanda kendisinin üzerinde yer alan ekiplere karşı da sonuç almakta zorlanıyor. Yeşil Beyazlılar ligin ilk 6 sırasında yer alan ekiplere karşı bu sezon en az puan alan takım oldu. Bursaspor ilk 6 basamakta bulunan Galatasaray, Medipol Başakşehir, Beşiktaş, Fenerbahçe, Kayserispor ve Trabzonspor ile toplam 9 maç oynarken sadece 1 maçta berabere kalarak 1 puan çıkarabildi. Timsah henüz 1. haftada deplasmanda Medipol Başakşehir'e 1-0 mağlup oldu. 3. haftada bu kez Beşiktaş'a konuk olan Bursaspor, sahadan 2-1 mağlubiyetle ayrılırken 6. haftada ise evinde Galatasaray'a 2-1 ile boyun eydi.

KAYSERİ İLE YARIN

Timsah 7. haftada Kayserispor'a konuk olurken bu maçı da 3-1 kaybetti. Bursaspor üst sıralarda yer alan rakiplerinden Fenerbahçe'ye 15. haftada evinde 1-0, Trabzonspor'a ise 16. haftada deplasmanda 1-0 mağlup oldu. İkinci devreye Timsah Arena'da 3-0'lık Medipol Başakşehir yenilgisiyle start veren Yeşil Beyazlılar, 19. haftada ise evinde Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldı. Bu 1 puan Timsah'ın ilk 6 sırada bulunan takımlardan aldığı tek puan olarak kayıtlara geçti. Bursaspor son olarak ise 23. haftada deplasmanda Galatasaray'a 5-0 ile boyun eğdi. Timsah üstündeki rakiplerinden Kayserispor ile yarın, Fenerbahçe ile 32. ve Trabzonspor ile de 33. hafta karşı karşıya gelecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.