Hava Durumu

Bursaspor'un yeni transferinden flaş sözler

Yeşil Beyazlı takımın yeni transferi William Troost-Ekong, Bursa Hakimiyet'e konuştu. Rakip forvetlere gol izni vermeyeceğini söyleyen 24 yaşındaki futbolcu, taraftara da güven aşıladı. Ekong, "Bursaspor çok büyük bir kulüp. Burada şampiyonluk yaşamak hayalim ancak öncelikle geçen sezonu unutturmamız lazım. Bunun için de savaşacağım ve takım halinde başarılı olacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2017 08:56
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2017 08:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'un yeni transferinden flaş sözler

Bursaspor'un yeni transferi William Troost-Ekong, Bursa Hakimiyet'e özel açıklamalarda bulundu. Rakip forvetlerin korkulu rüyası olacağının şimdiden garantisini veren 24 yaşındaki futbolcu, yeni sezona fit girmek için çok çalıştığını belirtti. Nijeryalı oyuncu, "3 sene buradayım. Bursaspor'da şampiyonluk yaşamak hayalim ancak önceliğimiz geçen sezonu taraftarımıza unutturmak. Bunun için de ilk 5 hedefi oldukça ideal" dedi. Bursaspor'un büyük bir kulüp olduğunu dile getiren Ekong, "Stadyumu ve taraftarı gördüm. Hocamız çok iyi. Takımda büyük potansiyel var. Kendimi göstermem için çok büyük adım attım" ifadelerini kullandı.

BENİM İLK AMACIM...

Savaşacaklarının garantisini veren ve sözlerine bu yönde devam eden 24 yaşındaki futbolcu, "Benim ilk amacım golleri engellemek. Bunun için elimden geleni yapacağım. Bunu sahada rahatlıkla görecek herkes. Süper Lig'de iyi bir savunmacı olmak istiyorum. Eğer korner veya frikikde denk gelirse gol de atabilirim. Bunu isterim açıkçası. Ancak önemli olan takımın kazanması. Bizim mutlaka geçen sezonu unutturmamız lazım. Bunun için de sahada her şeyi yapacağız ve savaşacağız. Taraftarımız da bizi içeride ve dışarıda desteklerse başarının nasıl geleceğini görecekler" şeklinde konuştu.

Ekong, Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen için, "İyi bir oyuncuydu ve iyi bir hoca olduğunu da gösterdi. Ben 23 yaşındayım ve daha iyi bir oyuncu olacağımı düşünüyorum. Seviye atlamam için ideal hoca olarak görüyorum. Onunla çalışmak gerçekten güzel" şeklinde konuştu.

Taraftardan övgü dolu sözlerle bahseden Nijeryalı futbolcu, "Çok büyük bir taraftar. Tutkulular. Nijerya taraftarına benzetebilirim. Tabii bu büyük beklenti ve baskı da getiriyor. Ama bu işin bir parçası. Onların karşısına çıkmak için heyecanlıyım" ifadelerini kullandı.

Takımın birbirine alışması gerektiğini belirten Ekong, "Birbirimize alışmamız ve biraz daha fazla gol atmamız lazım. Hücumu bitirme tarzımızı değiştirmemiz gerekiyor. Bunu da başaracağımıza inanıyorum" dedi.

Enes Ünal'la ilgili de düşüncelerini aktaran William Troost-Ekong, şunları söyledi: "Enes çok iyi bir oyuncu. Ona karşı oynamadım ama Twente'nin birçok maçını izledim. Gelişmeye oldukça açık bir futbolcu. Böyle bir yeteneğin Bursaspor'dan çıkması çok mutluluk verici".

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.