Hava Durumu

Bursaspor Volkan Şen'e teklif götürdü ama...

Volkan Şen'Le bizzat Başkan Ali Ay görüştü. Yıllık 1,2 milyon Euro teklif eden Ali Ay'a Volkan Şen yıllık 2,5 milyon Euro istediğini söyledi. Başkan Ali Ay, "Biz teklifimizi yaptık. Ama bu şartlara olmaz. Volkan artık gündemimizde yok" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2017 08:29
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2017 08:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor Volkan Şen'e teklif götürdü ama...

Fenerbahçe'yle sözleşmesi karşılıklı feshedilen Volkan Şen konusunda Bursaspor resmi adımı attı. Yeşil Beyazlı kulüp bir süredir gündemi meşgul eden konuyla ilgili girişimi başkan düzeyinde başlattı. Kamuoyundan gelen baskıya rağmen başkan Volkan'la telefonla görüştü ve 'Gelmek ister misin?' diye sordu. Başkan Ali Ay, Volkan Şen'e 'Kırmızı çizgimiz Batalla ondan daha fazla para vermeyiz' diyerek yıllık 1,2 milyon Euro önerdi. Volkan Şen'in ise Başkan Ali Ay'a 'Başkanım teşekkür ederim. Teklifiniz beni çok memnun etti. Ancak bu rakama gelmem mümkün değil' dediği öğrenildi. Volkan'ın Bursaspor'dan yıllık 2,5 milyon Euro istediği bildirildi.

ARTIK GÜNDEMDE DEĞİL

Volkan Şen konusuyla ilgili Bursa Hakimiyet'e konuşan Başkan Ali Ay, "Taraftarımızın tepkisi var ancak hocamızla görüştük, 'Olabilir' dedi. Ama bu paralara anlaşmamız mümkün değil. Volkan Şen artık gündemimizde yok" ifadelerini kullandı. Bursaspor'da yetiştikten sonra İbrahim Yazıcı döneminde Trabzonspor'a 3,6 milyon Euro'ya transfer olan Volkan Şen, Recep Bölükbaşı döneminde de Fenerbahçe'ye 2,5 milyon Euro'ya gitmişti. Volkan Şen bu iki transferle Bursaspor'un kasasına 6 milyon Euro'yu aşkın bir bonservis girdisi sağlamıştı. Recep Bölükbaşı döneminde taraftarla arası açılan Volkan Şen kaptanı olduğu takımdan sorunlu bir şekilde ayrılmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.