Hava Durumu

Bursaspor yenilgiyi unuttu! 65 gündür kaybetmiyor

Bursaspor, Karabükspor'u yenerek hanesine 3 puanı yazdırdı. Yeşil Beyazlı ekip 13. hafta sonunda puanını 21'e çıkartırken, Süper Lig'de 65 gündür kaybetmiyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2017 17:57
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2017 17:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor yenilgiyi unuttu! 65 gündür kaybetmiyor

Bursaspor, Fransız teknik direktör Paul Le Guen'le Süper Lig'de emin adımlarla ilerliyor.

Maddi sıkıntılara rağmen, nokta transferlerle sezona başlayan Bursaspor, Timsah Arena'da karşılaştığı Karabükspor'u mağlup ederek, yenilmezlik serisini 6 maça çıkardı.

SÜPER LİG'DE 6 Maçtır yenilmiyor

Bursaspor, bu yıl oynadığı futbolla taraftarından da tam not alırken, Karabükspor galibiyetiyle birlikte Süper Lig'deki yenilmezlik serisini 6 maça çıkardı.

Süper Lig'in 6'ncı haftası Timsah Arena'da Galatasaray'a şanıssız bir şekilde 2-1 mağlup olan Bursaspor, 7'nci hafta ise deplasmanda Kayseri'ye 3-1 yenilerek, iki haftayı üst üste puansız kapadı.

Yeşil beyazlılar, 30 Eyllül 2017 tarihinde oyanan Kayserispor maçından bu yana Süper Lig'de kaybetmiyor. Bursaspor 6 haftalık süreçte 3 galibiyet 3'de beraberlik aldı. Bursaspor Süper Lig puan tablosunda ise şu anda 21 puanla 5.'nci sırada yer alıyor.

KUPADA YOLA DEVAM

Bursaspor Süper Lig'in yanı sıra Ziraat Türkiye Kupası'nda da Tarsus İdman Yurdu'nu 4-0 ve yeni Altındağ Belediyespor'u 4-2'lik skorlarla geçerek, yoluna devam ediyor. Yeşil Beyazlılar, 29 Kasım Çarşamba günü Adanaspor ile karşı karşıya gelecek.

Buna göre Bursaspor, Süper Lig ve Türkiye Kupası ile birlikte 65 gündür mağlubiyet yüzü görmedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.