Hava Durumu

Bursaspor yine PFDK'ya sevk edildi

Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği, Bursaspor ile birlikte Beşiktaş, Fenerbahçe, SAİ Kayseri Erciyesspor, Torku Konyaspor ve Medicana Sivasspor'u PFDK'ya sevk etti.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2015 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2015 12:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor yine PFDK'ya sevk edildi
Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre; Fenerbahçe, Galatasaray derbisindeki saha olayları, çirkin ve kötü tezahürat ile talimatlara aykırı hareket nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.

Fenerbahçe, saha olayları nedeniyle para cezası; kötü ve çirkin tezahürat nedeniyle de tribün kapatma cezasıyla karşı karşıya kalabilecek. Sarı-lacivertliler, olası ceza karşısında Beşiktaş derbisinde taraftarından yoksun mücadele edecek.

Beşiktaş, Medicana Sivasspor; Torku Konyaspor ise Başakşehir maçında çirkin ve kötü tezahüratlar nedeniyle disiplin kuruluna sevk edidi.

Bursaspor ise Eskişehirspor maçındaki çirkin ve kötü tezahürat ve saha olayları nedeniyle PDFK'ya sevk edildi. 

İŞTE TFF'NİN SİTESİNDE YER ALAN BURSASPOR AÇIKLAMASI

"BURSASPOR Kulübü'nün 07.03.2015 tarihinde oynanan ESKİŞEHİRSPOR - BURSASPOR Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 53. maddesi uyarınca ve"saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.