Hava Durumu

Bursaspor yola bu kadroyla devam

Bursaspor ara transfer döneminde transfer tahtasını açamadığından takıma takviye yapamadı. Rakiplerin birer ikişer oyuncu alarak güçlendiği dönemde Yeşil Beyazlılar bundan sonra yoluna mevcut kadroyla devam etmek durumunda kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2019 07:09
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2019 07:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor yola bu kadroyla devam

TAHTA AÇILAMADI

Tarihinin ekonomik anlamda en darboğazda olduğu günleri yaşayan Bursaspor ara transfer dönemini transfer yapamadan tamamladı. Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'ndaki dosyalar nedeniyle transfer tahtası kapanan kulüpte Ali Ay yönetimi bu süreçte gerekli maddi kaynağı sağlayamayınca kadroya yeni oyuncu dahil edilemedi. Bursaspor'un kamuoyuna yansıdığı kadarıyla UÇK'da çözüm bekleyen alacaklıları, Paul Le Guen ve yardımcıları, Mikel Agu, Harun Tekin, Bilal Kısa, İsmail Konuk ve birkaç menajer.

FIFA'DA DOSYA VAR

Bu isimler için ödenmesi gereken tutarın yaklaşık 11,5 milyon TL olduğu biliniyor. Yeşil Beyazlılar'ın önünde ayrıca FIFA'lık olduğu Sebastien Frey'in yanı sıra takımdan ayrılan Joshua John ve Boban Jovic'e de ödeme yapma zorunluluğu bulunuyor. Pablo Martin Batalla ve Cristobal Jorquera da alacaklılar arasında yer alıyor. Teknik direktör Samet Aybaba yönetimden oyuncu ve personel maaşlarının düzenli ödenmesini talep etti. Yeşil Beyazlılar yola mevcut kadroyla devam ederek sezon sonunu getirecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.