Hava Durumu

Bursaspor yönetimi Dzsudzsak ve De Sutter kararını verdi

Yönetim Dzsudzsak ve De Sutter’de net tavrını ortaya koydu. Menajerlerle temasa geçildi. Şu an için kapıyı çalan yok. Ancak isteyen olduğu takdirde Bursaspor iki oyuncuyu da göndermeyi kararlaştırdı.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2016 07:12
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2016 07:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor yönetimi Dzsudzsak ve De Sutter kararını verdi
Bursaspor’da beklentilerin altında kalan Macar Balazs Dzsudzsak ile Tom De Sutter’in durumları dün yapılan yönetim kurulu toplantısında ele alındı. Geldikleri günden bu yana performanslarıyla eleştiri oklarının hedefi olan ve yüksek maliyetleriyle ağır yük haline gelen her iki futbolcunun kulüp bulunması durumunda takımla ilişkilerinin kesilmesi konusu gündeme geldi. Yönetim her iki futbolcunun da kulüp bulmaları halinde gönderilmesini kararlaştırdı. Bu konuda hem Tom De Sutter hem de Balazs Dzsudzsak’ın menajerleriyle bir kez daha temasa geçildi.

BRUGGE GERİ ALMADI

Yönetim ayrıca diğer menajerlere de transferi açık olan Çin’deki kulüplerle temas kurulması konusunda görüşme yaptı. Ancak şu ana kadar Bursaspor’a her iki oyuncu için de teklif veren kulüp olmadı. Bu arada Tom De Sutter’in eski kulübü Brugge’la bir görüşme yapıldığı ancak Belçika ekibinin eski oyuncusunu almaya yanaşmadığı kaydedildi. Oysa menajeri De Sutter için daha önce Brugge’un kapılarının her zaman kendilerine açık olduğunu açıklamıştı. Yönetim şimdi hem Tom De Sutter hem de Balazs Dzsudzsak için Çin’den gelecek haberi merakla bekliyor.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.