Hava Durumu

Bursaspor yönetimi iddialara cevap verdi

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay ve yönetimi, son günlerde yönetimle ilgili ortaya atılan iddialara cevap verdi. Ali Ay, kimseden korkmadıklarını, vicdanen rahat olduklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2018 12:08
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2018 12:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor yönetimi iddialara cevap verdi

Bursaspor Başkanı Ali Ay ve yönetim kurulu üyeleri, ortaya atılan iddialara cevap verdi. İnsanlar üzerinden algı yapıldığını belirten Başkan Ali Ay, "Yalçın kardeşimiz baygınlık geçirdi. Ambulansla Uludağ Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık üzerinden bile üzerimize gelinmesi üzüyor. Ben bu haberlere aldırış etmiyorum. Ama arkadaşlarım bana bunu iletiyor. Bu konu üzerinde arkadaşlara değer vermemelerini söyledim. Toplasanız 50-60 tane ne olduğu belirsiz insanlar. Allah yardımcıları olsun. Adamla benim kavga ettiğimi ve ondan dolayı bayıldığını söyleyecek kadar aciz insanlar. Ocak ayında bizim göreve geldiğimiz 3'üncü sene olacak. Beni çok iyi tanıyan insanlarsınız. İnançlı ve haramdan korkan biri olduğumu biliyorsunuz. Bu tapu konularında bu şekilde yazılması bizleri çok üzdü. Ortaya atılan iddialara inanan taraftarlar var. İster istemez kafalarda soru işareti oluşuyor. Onlardan bahsetmemiz bile başarılı olduklarını gösteriyor. Kimseden korkmuyoruz. Vicdanen rahatız. Bütün hesaplarımızı gelip inceleyebilirsiniz" dedi.

Çirkin ve asılsız bir karalama kampanyasının başlatıldığını belirten Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Cem Öztürk, "Bu akıl dışı itham ve iddialar karşısında yapılacak tek şey, takdir edersiniz ki hukuk karşısında cevap vermektir. Gerekli başvurular yapılmıştır. Tabi bu durum sadece başkanı değil, hepimizi ilgilendirmektedir. Hiçbir belge ve bilgi sahibi olmadan kamuoyunu yanıltmaya çalışan bu kişilerin ne gazetecilikle ne de Bursasporlu olmakla ilgisi vardır. Çamur at izi kalsın bir insanlık suçudur. Biz eleştiriye, farklı fikir ve görüşlere açık olan bir yönetimiz. Bu çatı altında bulunan herkes Bursaspor'a değer katmak için uğraşıyor. Bazıları hedef seçip saldırıyor. Karalayıp, suçlayıp bu göreve gelirseniz sizi de aynı yöntemle gönderirler" şeklinde konuştu.

İddiaların hedefinde olan Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Parlakay, "Kimseden korkumuz yok. Tapu meseleleri kendini bilmezin ortaya attığı bir iddiadır. Ailemizin finans işlerini ben yürüttüğüm için bütün mülkler benim üzerimedir. 18 yıldır başkanımla birlikteyim. Ondan hak yememeyi, kötülük yapmamayı ve haram yememeyi öğrendim. Bursaspor'da asil yöneticilik sürecinde edindiğim tapu 3'tür. Öyle denilen gibi 30-40 değil. Yenişehir'de aldığım bu arazilerin de bedeli. Bunların da rayiç bedelleri 5-10 bin lira civarındadır. Yalan yanlış olan iddialar için gerekli suç duyurularında da bulundum. Hepimiz ailemiz için yaşıyoruz. Bazı utanmazlar benim eşimi arayacak kadar ileri götürdüler. Biz Bursaspor'a bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Kimseye cevap vermeyeceğim demedim. Benimle uğraşsınlar ama eşimi ve çocuklarımı rahatsız etmesinler" şeklinde konuştu.

Bursaspor Başkanı Ali Ay: "Mali anlamda sıkıntılıyız"

Mali anlamda sıkıntıda olduklarını dile getiren Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, yıl sonuna kadar 100 milyon TL'ye ihtiyaçları olduğunu söyledi.
Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay ve yönetim kurulu üyeleri, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Türkiye'deki tüm kulüplerin durumunun sıkıntılı olduğunu ifade eden Ay, kulüplerin bıçak sırtında gittiklerini belirtti. Başkan Ay, "Bizim federasyondan kasamıza gelen bir para yok. Tüm para, krediler sebebiyle bankalara gidiyor. Geçmiş futbolcu ve teknik ekip alacakları yaklaşık 3 milyon Euro civarında. Yıl sonuna kadar olan ihtiyacımız ise 100 milyon TL" diye konuştu.
Transfer yasağı ile ilgili tüm kulüplerin sıkıntısı olduğunu ifade eden Ay, "Oyuncuların menajerleri artık UEFA yerine, Uyumsuzluk Çözüm Kurulu'na giderek şikayet ediyor. UEFA'da alacak meselesi 1 senede çözülürken orada ise 2-3 ayda bitiyor. Kulübümüzün Bilal ve İsmail ile iki durumu burada. Bizim burada ihtiyacımız aslında zaman. Personel alacakları sebebiyle çok üzgünüm. Üç ay geriden geliyoruz. İnşallah iyi bir yerden paramız geldiğinde bunu bir kerede çalışanlarımıza ödemek istiyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.