Hava Durumu

Bursaspor yönetiminden taraftara önemli çağrı

40 bin taraftarın beklendiği maçta hem demokrasi şehitleri anılacak hem de yeni transferler ilk kez görücüye çıkacak. Kulüp, tribünlerin tamamının dolması çağrısında bulunurken elde edilecek galibiyet günün anlamına anlam katacak.

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2016 05:14
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2016 05:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor yönetiminden taraftara önemli çağrı
Bursaspor, 2016-17 futbol sezonunda ilk iç saha maçında Başakşehir’le karşılaşacak. Sezona galibiyetle başlayan Yeşil Beyazlılar’ın bu mücadelesinde gözler saha içi kadar tribünde de olacak. 15 Temmuz demokrasi şehitlerini anma adına yapılacak organizasyonun sadece Bursa ve Türkiye genelinde değil, Avrupa’da da ses getirmesi hedefleniyor. Bursaspor Kulübü bu anlamlı girişimle futbolun sadece bir spor dalı olmadığına vurgu yaparak toplumsal yönünü gözler önüne çıkarmayı amaçlıyor.



TRANSFERLER İLK KEZ

Bursasporlu futbolcular, üzerlerinde şehitlerin isimlerinin yazılı olduğu formalarla sahaya çıkacak. Formalar daha sonra tüm şehit ailelerine gönderilecek. Yönetim, Bursaspor taraftarına çağrıda bulunarak tribünlerin tamamını doldurmalarını istedi. Bu sayede taraftarlar hem şehitleri anacak hem de yeni transferlerin yer aldığı takımı ilk kez izleme fırsatı bulacak. 40 bin Türk bayrağının dağıtılacağı dev organizasyonda futbolcuların elde edeceği galibiyetle günün anlamının daha da artması hedefleniyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.