Hava Durumu

Bursaspor yönetimine her türlü kolaylığı sağlayacağım

Bursaspor’da Christoph Daum’dan sonra takımın teknik patronluğuna getirilen İrfan Buz, Recep Bölükbaşı yönetimiyle beklediği görüşme gerçekleşmeyince Bursa’dan ayrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2014 08:35
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2014 08:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor yönetimine her türlü kolaylığı sağlayacağım

Ayvalık’a giden Buz, “Çağırılmam durumunda Bursa’ya gelir ve yönetimle masaya otururum dedi. Konuyla ilgili Bursa Hakimiyet’in sorularını yanıtlayan Buz, “Başkanımızın bir teknik direktör arayışı var. Ben de bunları medyadan takip ediyorum. Üç gün boyunca Bursa’daydım. Ama bu süreçte beni kimse aramadı. Bunu sorun yapmıyorum. Sonuçta Bursaspor’la bir yıl daha mukavelem devam ediyor. Eğer benden sözleşmemi feshetmem istenirse onu da yaparım” dedi.

NE GEREKİYORSA YAPARIM

Bursaspor’a her türlü kolaylığı sağlayacağının altını çizen Buz, “Bursa’da çok iyi bir sinerji yakaladık. Sıkıntılı bir dönemi birlikte atlattık. Bu dakikadan sonra üzerime ne düşüyorsa yine yapmaya hazırım. Fakat yönetimle bir görüşme olması gerekir diye düşünüyorum. Bir yöneticinin beni arayacağını duydum ama iletişim kurmadı. Şu an takımla ilgili son bilgilere ben sahibim. Bunları başkanımız ve yönetim kurulumuza aktarmam gerekir. Tatil için Ayvalık’tayım. Beni çağırmaları durumunda Bursa’ya gelir ve masaya otururum” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.