Hava Durumu

Bursaspor zorlu viraja giriyor

Yeşil Beyazlı takım 4’ü lig 4’ü de kupa maçı olmak üzere bir ayda tam 8 karşılaşma oynayacak. Neredeyse üç günde bir 90 dakika çıkaracak olan Timsah’ın bu tempoyu kaldırıp kaldıramayacağı merak konusu.

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2016 08:26
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2016 08:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor zorlu viraja giriyor
Barış YALIM'ın haberi...
Spor Toto Süper Lig’in son üç haftasında rakiplerine 7 puan bırakan Bursaspor’da tehlike çanları çalıyor. Yaşanan kayıpların ardından gözler Ziraat Türkiye Kupası’na çevrildi. 30 Kasım’da deplasmanda Akhisar Belediyespor’la oynanacak olan kupa maçı ile birlikte Yeşil Beyazlı takım zorlu bir maratona da girmiş olacak. Bursaspor, bu yılın sonuna kadar tam 8 maça çıkacak.

BEŞİKTAŞ MAÇI GELİYOR

4’ü lig 4’ü de kupa olmak üzere önemli maçlara çıkacak olan Bursaspor, Akhisar Belediyespor’la oynanacak kupa mücadelesinin ardından ligde evinde Çaykur Rize’yi konuk edecek. Yeşil Beyazlı camia için büyük önem taşıyan Beşiktaş deplasmanı ile yoluna devam eden Bursaspor, daha sonra evinde kupada Ümraniyespor, ligde de Antalyaspor’la kozlarını paylaşacak.

AYDIN 1923’LE BİTİYOR

Aralık ayında yoğun maç temposunu sürdürecek olan Bursaspor, bu kez üst üste deplasmana gidecek. Önce Aydın 1923’e Türkiye Kupası’nda konuk olacak olan Timsah, 26 Aralık’ta başkentin yolunu tutacak. Bursaspor, Gençlerbirliği ile vereceği üç puan savaşının ardından son olarak Timsah Arena’da Aydın 1923’ü ağırlayacak. Yeşil Beyazlı takımda hedef 8’de 8 yapmak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.