Hava Durumu

Bursasporlu Barış Yardımcı: "Çember daralıyor!"

Bursasporlu Barış Yardımcı ligin sonuna yaklaştıklarını söyledi. Barış, "Artık çember daralıyor. Çünkü lig bitmek üzere. Yedi haftadır galip gelemiyoruz ve ligin artık boyu kısalıyor" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2019 07:55
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2019 07:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursasporlu Barış Yardımcı: "Çember daralıyor!"

Beşiktaşlı Burak Yılmaz'ın attığı ilk golde pozisyon hatası yapan ve rakibini boş bırakan Barış Yardımcı, takım olarak iyi oynayamamaktan yakındı. Tecrübeli futbolcu, "Son haftalarda içeride maç kazanamıyorduk. Deplasmana da puan için gelmiştik. Beşiktaş karşısında iyi mücadele etmezsek puan alamayacağımızı da biliyorduk. Bence bugün takım olarak iyi mücadele edemedik. Topun arkasında iyi duramadık. Rakip futbolcular defansın arkasına çok iyi kaçtı." diye konuştu.

Ligde artık telafisi olmayacak maçlara çıkacaklarının altını çizen Barış Yardımcı, "Biraz daha dikkatli olsaydık belki Beşiktaş karşısından beraberlikle dönerdik ama bugün vasat bir oyun oynadık. Artık çember daralıyor. Çünkü lig bitmek üzere. Yedi haftadır galip gelemiyoruz ve ligin artık boyu kısalıyor. 12-13 maçımız kaldı. İnşallah bu hafta rakibimiz karşısında 3 puan alırsak bizim için çok iyi olur. Bu hafta Rizespor maçında galip gelmek zorundayız." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.