Hava Durumu

Bursasporlu eski futbolcu Tomas Sivok şimdi nerede?

Ülkemizde uzun yıllar önce Beşiktaş'ta, ardından da Bursaspor'un formasını terleten 38 yaşındaki Çek milli takımının eski stoperi Tomas Sivok şu anda nerede, ne yapıyor?

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2021 10:59
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2021 10:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursasporlu eski futbolcu Tomas Sivok şimdi nerede?

Ülkesi ekiplerinden SK Dynamo Ceske Budejovice'nin altyapısında futbola başlayan Sivok, 2002 yılında Çek Cumhuriyeti'nin köklü kulübü Sparta Prag'a imza attı. Buradaki başarılı oyunuyla kısa sürede dikkat çeken Çek stoper, 2007 kış transfer döneminde Udinese kadrosuna katıldı.

Serie A deneyiminin ardından yolu Türkiye'ye düşen Sivok, 2008'de Beşiktaş'a imza attı ve tam 7 sezon siyah beyazlı ekibin formasını giydi. Beşiktaş'taki başarılı yıllarının ardından 2 sezon da Bursaspor'da oynayan Sivok, 2017 yazında ülkemizden ayrıldı. Sonraki dönemde 2 yıl İsrail temsilcisi Maccabi Petah Tikva'da da forma giyen Sivok, Dynamo Ceske Budejovice'ye tekrar imza atarak ülkesine geri döndü.

Bir sezon da burada forma giydikten sonra 2020 yılında futbolu bırakan 38 yaşındaki Sivok şu anda altyapısından yetiştiği ve kariyerini sonlandırdığı Çek Cumhuriyeti 1. Lig'i ekiplerinden Dynamo Ceske Budejovice'de Sportif Direktör olarak görev yapıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.