Hava Durumu

Bursasporlu eski futbolcuya servet teklif ettiler!

İngiltere Premier Lig takımı West Ham, eski Bursasporlu golcü futbolcu Cedric Bakambu için 25 milyon Euro teklif etti. Ancak İspanyol ekibi bu teklifi elinin tersi ile itti.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2017 07:31
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2017 07:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursasporlu eski futbolcuya servet teklif ettiler!

Villarreal, eski Bursasporlu Cedric Bakambu için gelen 25 milyon Euro'luk teklifi geri çevirdi. İngiliz ve İspanyol gazetelerindeki haberlere göre; West Ham iki sezondur Villarreal forması giyen Bakambu için 25 milyon Euro önerdi ama İspanyol kulübü teklifi geri çevirdi. Villarreal'in Mateo Pablo Musacchio'nun Milan'a gönderilmesi sonrası bir önemli futbolcusunu daha kaybetmeyi göze alamayarak bu teklifi reddettiği belirtildi.

21 GOL ATMIŞTI

Villarreal'in bugüne kadarki en pahalı satışı Eric Bailly'i geçen yaz Mnchester United'a 40 milyon Euro'ya göndermesiydi. West Ham, Bakambu için olumsuz yanıt alınca rotayı Köln'den Çin'e transferi suya düşen Anthony Modeste'ye çevirdi. Bursaspor'da 39 resmi maçta 21 gol atma başarısı gösteren Cedric Bakambu, Yeşil Beyazlılar'dan İspanyol kulübüne 7 milyon 500 bin Euro bonservis bedeli ile transfer olmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.