Hava Durumu

Bursasporlu futbolcular Bülent Yıldırım'ı topa tuttu

Yeşil Beyazlı kramponlar yenilginin nedenleri arasında hakemi işaret etti. Quaresma'yı atamayan Yıldırım için Harun Tekin, "Cesaret edemedi" derken, Ertuğrul Ersoy, "Mağlubiyette hakem faktörü var" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursasporlu futbolcular Bülent Yıldırım'ı topa tuttu

Beşiktaş maçı sonrası demeç veren Bursasporlu futbolcular, karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım'a yüklendi. Quaresma'ya kırmızı kart gösteremeyen Yıldırım için en çarpıcı açıklamayı Harun Tekin yaptı. Harun, "İstanbul'da oynanan maçta da rakibe kırmızı kart göstermesi gerekiyordu. Hala delik var ayağımda. Orada da kırmızı kartı görmedi. Hakem cesaret edemedi. Burada da iki tane pozisyon var ve ikisi de net kırmızı kart. Ona da cesaret edemedi. Kırmızı kart olsa daha farklı olurdu" dedi.

QUARESMA ATILMALIYDI

Ertuğrul Ersoy ise, "Hafta başından beri bu maçı kazanacağımıza inanmıştık. Ona göre mücadele ettik ama olmadı. Hakem faktörü de vardı tabii. Saha içinden gözlemlediğim kadarıyla bize gösterilen çok basit kartlar var. Bize bu kartlar gösteriliyorsa hakem Quaresma'yı oyundan atmalıydı" dedi. Sinan Bakış da hakemin hata yaptığını savunarak, "90 dakika iyi mücadele ettik. Hakem hatalıydı. Yapacak bir şey yok" ifadelerini kullandı.

Üzerimizde şanssızlık var

Bursaspor'da fazla forma şansı bulamayan ancak son iki haftadır ilk 11'de sahaya çıkan Bilal Kısa, Beşiktaş maçı ile ilgili şu yorumda bulundu: "Hem bizim hem de taraftarımız için çok önemli bir maçtı. Birkaç haftadır bize yakışmayan kötü sonuçlar aldık. Futbola baktığımız zaman iyi oynadık, mücadele ettik, pozisyona girdik... Kubilay'ın pozisyonu gol olsa 1-0 ile belki galip gelecektik. Üzerimizde bir şanssızlık var".

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.