Hava Durumu

Bursasporlu futbolcular Gençlerbirliği maçında ki performanslarından memnun

Bursasporlu futbolcular Gençlerbirliği maçında ki performanslarından memnun kaldı, Yeşil Beyazlılar'ı skor tatmin etmedi

Haber Giriş Tarihi: 25.12.2017 08:40
Haber Güncellenme Tarihi: 25.12.2017 08:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursasporlu futbolcular Gençlerbirliği maçında ki performanslarından memnun

HABER I İrem ÖZYILMAZ I

Bursasporlu futbolcular Gençlerbirliği ile oynadıkları maçı değerlendirdi. Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Yusuf Erdoğan baştan sona üstün bir futbol sergilemelerine karşın maçı kazanamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Yusuf, "Futbolun skor oyunu olduğunu bir kez daha anladık. Baştan sona üstün götürdüğümüz maçta 2 puan kaybettik. O top kaleden içeriye girmedikçe olmuyor. Kupada oynayacağımız maçı kazanarak 2017'yi güzel bitirmek istiyoruz" dedi. Hakem Hüseyin Göçek'in verdiği kararlarla ilgili de görüş belirten genç futbolcu, "Maçı oynayamadık diyebilirim. Sürekli oyun durdu rakip de buna izin verdi. Biz futbol oynamak isteyen bir takımız. O yüzden düdükten dolayı çok fazla futbol oynayamadığımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Takımın genç savunmacısı William Ekong da golü erken bulamadıkları için üzgün olduklarını söyledi. Nijeryalı futbolcu, "Bu karşılaşmada pozitif tarafından bakacağımız çok şey var. İyi bir futbol ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Eğer atacağımız golü ilk yarıda bulabilseydik maçın gidişatı çok farklı olabilirdi, ama olmadı. İlk golü onlar attı ama biz toparlanıp beraberlik golünü atabildik. Kazanmak güzel olabilirdi ama elimizden gelen buydu" dedi. Takımın bu karşılaşmada 4'lü savunmaya geçmesinin hatırlatılması üzerine Ekong, "Bazen 4'lü oynuyoruz, bazen 3'lü oynuyoruz. Bütün bu şeyler, bizi farklı taktiklerde oynayan bir takım haline getiriyor. Ben de farklı şekilde oynayabilen, esnek bir takım olmamızdan çok zevk aldığımı söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.