Hava Durumu

Bursasporlu futbolcular Milli Takım'a damga vurdu...İşte o isimler

A Milli Takım'ın 28 Mart'ta 2018 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda Hollanda ve 31 Mart'ta hazırlık maçında Lüksemburg ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosuna Bursaspor’dan 5 oyuncu çağrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2015 18:06
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2015 18:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursasporlu futbolcular Milli Takım'a damga vurdu...İşte o isimler
Performanslarıyla futbolseverlerin beğenisini toplayan Bursasporlu futbolcular başarılarını milli formayı giyerek taçlandırıyor.

28 Mart'ta 2018 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda Hollanda ve 31 Mart'ta hazırlık maçında Lüksemburg ile oynanacak maçların aday kadrosuna yeşil-beyazlı takımdan kaleci Harun Tekin, defans bölgesinde Serdar Aziz ve Şener Özbayraklı, orta saha alanında Volkan Şen ve Ozan Tufan davet edildi.

Bonservisi Bursaspor’da bulunan ancak Hollanda ekibi Feyenord’da kiralık olarak forma giyen Kazım Kazım da aday kadroda kendisine yer buldu. Arda Turan, Eren Albayrak, Kaan Ayhan ve Bursaspor’un genç yıldızı Enes Ünal’ın da Lüksemburg maçının kadrosuna dahil edileceği belirtildi.

Aday kadronun tam listesi ile şöyle:

KALECİLER: Volkan Babacan, Fehmi Mert Günok ve Harun Tekin.

SAVUNMA: Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Ömer Toprak, Mahmut Tekdemir, Serdar Aziz, Mehmet Topal, Caner Erkin, Hakan K. Balta.

ORTA SAHA: Gökhan Töre, Volkan Şen, Ozan Tufan, Hakan Çalhanoğlu, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Mehmet Ekici, Emre Belözoğlu, Olcay Şahan, Alper Potuk.

FORVET: Mevlüt Erdinç, Umut Bulut, Burak Yılmaz ve Kazım Kazım

Yapılan açıklamada Arda Turan, Eren Albayrak, Kaan Kanak ve Enes Ünal'ın da Lüksemburg maçının kadrosuna dahil edileceği bildirildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.