Hava Durumu

Bursasporlu futbolcular üzgün

Duran toplardan basit goller yediğini belirten Harun Tekin'in yanı sıra, Barış Yardımcı da mağlubiyetin bu tarz gollerden gelmesinden yakındı. Mikel Agu da kötü maç oynamadıklarını ancak kopukluklar yaşadıklarını dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2017 08:34
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2017 08:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursasporlu futbolcular üzgün

Yeşil Beyazlı futbolcular emeklerinin karşılığını alamadığını düşünüyor

KOPUKLUKLAR YAŞADIK

Beşiktaş maçını değerlendiren Bursasporlu futbolcular, sonuçtan üzgün. Yeşil Beyazlı takımın yeni transferlerinden Mikel Agu, "Kötü bir maç oynamadık. Özellikle ilkyarı çok organizeydik ancak ikinci yarı kopukluklar yaşadık. Onun dışında iyi olduğumuzu düşünüyorum. Sonuç elbetteki bizi üzdü" dedi. Harun Tekin ise basit goller yediklerini ancak bunlardan ders çıkartacaklarını belirtti. Harun ayrıca milli takım kadrosunda yer almaktan mutlu olduğunu ve şans gelmesi halinde elinden geleni yapacağını söyledi.

İYİ BİR YOLDAYIZ

Hırslı futbolu ile dikkat çeken Barış Yardımcı da şu açıklamayı yaptı: "Böyle mağlup olduğumuz için çok üzgünüz. İki tane duran toptan gol yedik. İstanbul'dan puanla dönmek istiyorduk. Şimdi milli maç arasına girdik. Yeni bir takımız. Sahada 5-6 kişi yeni. Kaynaşma sürecimiz var. Antrenmanlarda daha çok vakit geçirmeye çalışıyoruz. İyi bir yoldayız ve iyi bir takım olacağız. Taraftarımızın şüphesi olmasın."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.