Hava Durumu

Bursasporlu golcünün sevinci olay oldu!

Bursaspor'un hücumdaki en tehlikeli silahı, gol sevincinin anlamını açıkladı. Jires, "Siyahların gururu için bu hareketi yaptığımı düşünen insanlar yanılıyor. O yumruk sadece benim idolümü temsil ediyor" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2017 09:40
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2017 09:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursasporlu golcünün sevinci olay oldu!

Attığı gol sonrası yaşadığı sevincin başka yerlere çekilmemesini belirten Jires Kembo

BÜYÜK BİR HİKAYE DEĞİL

Süper Lig'de topladığı 16 puanla 7. sırada yer alan Bursaspor'un yıldız ismi Jires Kembo gündeme dair açıklamalarda bulundu. Demokratik Kongo Cumhuriyeti asıllı Fransız kanat oyuncusu, attığı golden sonra yaşadığı sevinç sırasında yumruğunu sıkarak sağ kolunu havaya kaldırmasının büyük bir hikayesi olmadığını söyledi. Jires Kembo, "Siyahların gururu için bu hareketi yaptığımı düşünen insanlar var ama onunla hiç alakası yok. Benim annem beyaz. Birçok beyaz insan var etrafımda. Öyle bir mesaj vermiyorum. İdolüm benim için önemli olan bir kişi, kendime örnek aldığım bir kişi. Onu yad etmek açısından böyle bir hareket yapıyorum" dedi.

HOCA İLE İLİŞKİMİZ GÜZEL

Jires Kembo, Bursapor'un Fransız teknik direktörü Paul Le Guen'den de övgüyle bahsetti. Demokratik Kongo Cumhuriyeti asıllı Fransız oyuncu, "Hoca ile ilişkimiz çok iyi durumda. Gerçekten takıma çok yakın, çok iç içe, devamlı oyuncularıyla iletişim halinde olan bir teknik direktör. Bize ayıracak her zaman vakti var, kapısı her zaman açık. Bazı teknik direktörler vardır size bir açıklama yapmak için vaktini bile ayırmaz, bunu bile fazla görür. Ama teknik direktörümüz bunlardan biri değil. Bu da bizi çok mutlu ediyor" derken Kembo, futbolun hayatta en çok sevdiği şey olduğunu ve geçimini de futbolculuk mesleğinden idame ettirdiğini belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.