Hava Durumu

Bursasporlu iki yıldızdan kötü haber!

Bursaspor’da Akhisar Belediyespor karşılaşmasında sakatlık geçiren Deniz Yılmaz ve Emre Taşdemir, MR’larının çekilmesi için hastaneye götürüldü. İşte MR sonuçları...

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2016 19:12
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2016 19:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursasporlu iki yıldızdan kötü haber!
Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında sahasında Akhisar Belediyespor ile karşılaşan Bursaspor, karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrıldı. Karşılaşmada sakatlık geçiren Deniz Yılmaz ve Emre Taşdemir'den kötü haber geldi.

25. dakikada sakatlık geçiren ve oyundan alınan golcü oyuncu Deniz Yılmaz’ın sağ üst arka adalesinde çekme meydana geldiği, karşılaşmanın son bölümlerinde Grbic ile ikili mücadeleye giren Emre Taşdemir’in ise sağ ayak bileğinin döndüğü  bildirildi. İki oyuncunun da MR’larının çekilmesi için hastaneye götürüldüğü kaydedilirken, kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, genç oyuncu Emre Taşdemir'in sakatlığının ciddi olduğu belirtildi.

İŞTE MR SONUÇLARI...

Spor Toto Süper Lig’in 29.haftasında oynanan Akhisar Belediyespor maçında sakatlanan Deniz Yılmaz ve Emre Taşdemir'in MR sonuçları netleşti.

DENİZ YILMAZ 3 HAFTA YOK

Müsabakanın 27.dakikasında sakatlanarak yerini Tomas Necid’e bırakan Deniz Yılmaz’ın sağ arka üst (hamstring) adalesinde grade 1-2 yaralanması tespit edildi. Deniz Yılmaz 3 hafta sahalardan uzak kalacak.

EMRE'NİN DURUMU KÖTÜ

Karşılaşmanın 83.dakikasında rakibiyle girdiği ikili mücadele sonucu sağ ayak bileği dönen Emre Taşdemir’in ise bileğinde dış taraftaki bağda yırtık tespit edildi. Emre Taşdemir 4 ila 6 hafta arası sahalardan uzak kalacak.
Her iki futbolcunun da, tedavilerine hemen başlandı.  
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.