Hava Durumu

Bursasporlu Kerem Can Akyüz'den Nihat Özdemir'e çok sert tepki

TFF Başkanının, "Takımlarda pozitif vaka çıkarsa çıkanları ayırarak yolumuza devam edeceğiz." sözlerine karşılık veren tecrübeli futbolcu, "Ülke futbolunda 12 senedir profesyonel oynuyorum ve hakkımı hiçbir şekilde helal etmiyorum." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2020 09:17
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2020 09:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursasporlu Kerem Can Akyüz'den Nihat Özdemir'e çok sert tepki

DEVAM KARARINI ELEŞTİRDİ

Koronavirüs sonrası Türkiye Futbol Federasyonu'nun liglerle ilgili 'Devam' kararını açıklamalarıyla eleştiren Bursasporlu Kerem Can Akyüz'den TFF Başkanı Nihat Özdemir'in son sözlerine de tepki sesi yükseldi. Kerem Can Akyüz, sosyal medya hesabından Özdemir'in maçlar başladıktan sonra takımlarda pozitif vaka çıkması halinde yapılacaklara ilişkin "Lig başladığı zaman takımlarda pozitif vaka çıkarsa çıkanları ayırarak yolumuza devam edeceğiz." sözlerine çok sert karşılık verdi.

AİLEMDE KALP HASTALARI VAR

Ara transfer döneminde Denizlispor'dan transfer edilen tecrübeli futbolcu, daha öncekiler gibi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Hayatımda hiçbir durumda şikayet etmedim ama bu açıklama federasyonun gözünde oyuncuların ve ailelerinin önemi olmadığının birinci ağızdan kanıtı. Ailemde yaşlı insanlar, kalp pastaları var. Ülke futbolunda 12 senedir profesyonel oynuyorum ve hakkımı hiçbir şekilde helal etmiyorum." sözleriyle Nihat Özdemir'in açıklamalarını tasvip etmediğini deklare etti.

SERDAR ÖZKAN: KALE ARKASINA GÖMERSİNİZ

Kerem Can Akyüz'ün dışında Bursaspor'un bir diğer tecrübeli ismi Serdar Özkan da Nihat Özdemir'in açıklamaları karşısında sessizliğini bozdu. Serdar Özkan, Nihat Özdemir'e yönelik, "Ölen olursa da kale arkasına gömersiniz zahmet olmazsa." sözleriyle sert tepki gösterdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.