Hava Durumu

Bursasporlu oyuncu eldivenleri fırlattı, oyundan çıktı

Maça ilk 11'de başlayan Yusuf Erdoğan, 32. dakikada taraftarların tepki gösterdiği bir pozisyon sonrası eldivenlerini yere fırlattı. 27 yaşındaki oyuncu daha sonra yedek kulübesine "beni değiştirin " işareti yaptı. Samet Aybaba da 36. dakikada Yusuf'u oyundan çıkardı.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2019 07:41
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2019 07:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursasporlu oyuncu eldivenleri fırlattı, oyundan çıktı

Bursaspor'un hüsranla ayrıldığı Çaykur Rizespor mücadelesi ilginç bir olaya sahne oldu. Karşılaşmanın 32'nci dakikasında Yusuf Erdoğan Umut Meraş'a pas vermek isterken top taca çıktı. Taraftar buna tepki gösterdi. Öfkelenen Yusuf Erdoğan önce eldivenlerini fırlattı, sonra da Samet Aybaba'ya 'Beni değiştir' diye bağırdı. Bu olayın ardından taraftar tepkisini daha artırdı.

Samet Aybaba 36'ncı dakikada Yusuf Erdoğan'ın yerine Burak Kapacak'ı oyuna aldı. Yusuf Erdoğan doğrudan soyunma odasına gitti. Yusuf'un arkasından yedekler arasında yer alan Aurelien Chedjou da takım arkadaşını sakinleştirmek için soyunma odasına yöneldi. Arkadaşlarının ısrarlarıyla geri dönen 27 yaşındaki oyuncu müsabakanın geri kalanını yedek kulübesinden takip etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.