Hava Durumu

Bursasporlu Şener Özbayraklı için geliyorlar

Bursasporlu Şener Özbayraklı hakkında bilgi toplayan Lokomotiv Moskova kulübü işi sıkı tutuyor. Rus ekibinin yetkililerinin önümüzdeki hafta Türkiye'ye gelecekleri belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2014 08:28
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2014 08:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursasporlu Şener Özbayraklı için geliyorlar

Bursaspor’da 2016 yılının mayıs ayına kadar sözleşmesi bulunan ancak birçok takımı peşinden koşturan Şener Özbayraklı için Lotokomiv Moskova ısrarlı tutumunu sürdürüyor. Manuel Fernandes’ten olumlu referans alan ve bu bağlamda genç futbolcunun menajerleriyle temas kuran Rus yetkililer önümüzdeki hafta Türkiye’ye gelecek. İstanbul’da gerçekleşecek toplantıya Lokomotiv Moskova kulübünün yöneticileri ile Şener Özbayraklı’nın menajerleri katılacak.

Buradan çıkacak sonuca göre Rus yetkililerin Bursaspor yönetimine resmi teklif yapacakları kaydedildi. Teknik direktör Şenol Güneş’in ısrarla takımda kalmasını istediği futbolcuların başında gelen Şener için Bursaspor yönetiminin nasıl bir tutum sergileyeceği merak konusu. Bu sezon sergilediği performansla dikkat çeken ve talipleri artan Şener Özbayraklı sözleşmesinde yazan 5 milyon TL’ye serbest kalır maddesi nedeniyle birçok kulübün iştahını kabartıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.