Hava Durumu

Bursasporlu taraftarın protestosu bilet satışına da yansıdı

Çarşamba günü saat 10.00'da satışa çıkan Bursaspor-Galatasaray maçı biletlerine ilgi çok az. Yeşil Beyazlı taraftarlar, ilk 24 saatte sadece 300 bilet satın aldı. Geçmiş yıllarda yaşanan bilet kuyrukları ise mazide kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursasporlu taraftarın protestosu bilet satışına da yansıdı

Barış YALIM'ın haberi

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında oynanacak Bursaspor-Galatasaray maçına taraftar ilgi göstermiyor. Timsah Arena'da pazartesi günü oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak mücadelenin biletleri çarşamba günü satışa çıkmıştı. İlk 24 saatte satılan bilet satışı ise hayal kırıklığı yaşattı. Yönetimin en ucuzunu 50 TL olarak belirlediği bilet fiyatlarına tepkili olan Bursaspor taraftarı, 24 saatte sadece 300 bilet satın aldı.

BİLET KUYRUKLARI MAZİ OLDU

Akhisar Belediyespor deplasmanında 5-1 mağlup olan, o karşılaşmanın devre arasında da taraftarın tarihi protestosuyla karşılaşan Bursaspor takımı ve yönetimi, Galatasaray maçında nasıl bir taraftar görüntüsüyle karşılaşacak merak konusu haline geldi. Yeşil Beyazlı taraftarın, 'Futboldan soğuduk' ifadeleri sonrası biletlere de yoğun ilgi göstermemesi kulüp içinde de olumsuz hava estirdi. Geçmişte yaşanan bilet kuyrukları ise tam anlamıyla mazide kaldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.