Hava Durumu

Bursasporlu taraftarlar Uludağ'ı inletti

Bu yıl 4.'sü gerçekleştirilen piknik organizasyonunda kamp yapıp, doğanın tadını çıkaran Bursasporlu taraftarlar, yaptıkları tezahüratlarla yeni sezon öncesi birlik beraberlik mesajları verdi.

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2017 09:38
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2017 09:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursasporlu taraftarlar Uludağ'ı inletti

Ünitimsah ve Maraton Platformu yine örnek bir organizasyona imza attı

SEZONA HAZIRLAR

Bursaspor tribün gruplarından Üniversiteli Bursasporlular Derneği (Ünitimsah) ve Maraton Platformu'nun ortaklaşa düzenlediği piknik organizasyonu renkli görüntülere sahne oldu. Uludağ Milli Park içerisinde bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen etkinlikte kamp yapan taraftarlar, doğanın tadını çıkardı. Daha önce toplu bir şekilde kombinelerini alan Yeşil Beyaz sevdalıları, yaptıkları tezahüratlarla Uludağ'ı adeta inletti.

BERABERLİK MESAJI

Ünitimsah Dernek Başkanı Cem Tunçbilek ve Maraton Tribün Lideri Cenk Tunçbilek, tribünlerdeki birlik beraberliğin pekişmesi, Bursaspor sevdalılarının ortak paydada buluşması için bu tür organizasyonlara önem verdiklerini belirterek, "İki grup üyeleri daha önce birlikte lisanslı ürün alımı ve kombine alımı gerçekleştirmişti. Şimdi de piknik organizasyonunda buluştuk. Bu beraberliğin camiamızın tümüne yansımasını diliyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.