Hava Durumu

Bursastore, Timsah Arena’da açıldı

Timsah Arena’nın doğu tribün girişinde Bursastore’nin açılışı yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2016 19:13
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2016 19:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursastore, Timsah Arena’da açıldı
Bursastore, Timsah Arena’da hizmete girdi. Açılışa Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Bursaspor Başkanı Ali Ay, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, kulüp yöneticileri, futbolcular ve taraftarlar katıldı.

Açılışta konuşan Ay, “Bursaspor’a yakışan ve büyük bir store yapmak istedik. Taraftarımızda gelsin bu storeden alışverişini yapsın. Güzel bir emek harcandı. Bu konuda Osman Dinçsever kardeşime çok teşekkür ediyorum. İstanbul’daki maçlara gittiğimde stadyumun etrafında çakma formalar satılmıyor. Bu belediye zabıtaların işi değil, tamamıyla taraftarın işi. Hatta taraftarlar onları kovalıyor. Orada satılan ürünler kulübe gelir ve kar sağlamıyor. Adam kazanıyor, kulüp kaybediyor. Çakma ürün alan ve satanları engelleyin. Biz burasını Bursaspor kazansın diye açtık” dedi.

Bursaspor’un değerinin bilinmesi gerektiğin vurgulayan Altepe ise, “Bu şehrin nimetlerinden istifade ediyoruz. Görevlerimizi yerine getireceğiz. Bir Bursalı öncelikle kendi şehrine ve takımına sahip çıkması gerekiyor. Bursalı bunu kısmen yerine getirse Bursaspor Avrupa’nın en büyük takımlarından biri olacak. Daha güçlü Bursaspor ve Avrupa takımı olacağız. Bursaspor’u sahiplenmeliyiz” diye konuştu.

Güney Kore’de Bursa’yı tanıtırken Bursaspor’u kendi liginde şampiyon olmuş bir takımı olarak söylediklerini belirten Şahin, bununla gurur duyduklarını söyledi.

Açılış konuşmalarının ardından protokol açılış kurdelesini kesti. Ardından Hamzaoğlu, Ay, Altepe, Şahin ve taraftarlar storeden alışveriş yaptı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.