Hava Durumu

BURULAŞ'la İstanbul-Bandırma arası 35 dakikaya iniyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BURULAŞ tarafından İstanbul-Bandırma arasında deniz uçağı seferleri başlatılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2014 17:39
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2014 17:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
BURULAŞ'la İstanbul-Bandırma arası 35 dakikaya iniyor

Geçtiğimiz günlerde Balıkesir'in Bandırma Ticaret Odası ve BURULAŞ Genel Müdürü Levent Fidansoy'un iştirakiyle yapılan tanıtım toplantısının ardından Bandırma-İstanbul seferlerinin yapılacağı iskelede çalışmalar bütün hızıyla devam ederken, bir yandan da Sivil Havacılık Genel Müdürlüğüne bağlı ekiplerinin incelemeleri sürüyor. Bandırma iskelesine inen 18 kişilik denzi uçağı da test uçuşlarına devam ediyor. Deniz uzağı, Bandırma ile İstanbul arasını 35 dakikada kat edecek.

BURULAŞ ve Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından Bandırma iskelesinde yapılan çalışmaları vatandaşlar merakla takip ediyor. Yaklaşık 40 yıl sonra Bandırma'dan İstanbul'a başlayacak uçak seferleri ilçe halkı tarafından memnuniyetle karşılanırken, test uçuşu için limana inen deniz uçağı iskeledeki vatandaşlar tarafından cep telefonları ile görüntülendi.Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerin tamamlanmasının ardından seferlerin başlayacağı belirtildi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.