Hava Durumu

Buse Terim ateş püskürdü, Hadise'den destek geldi

Fatih Terim'in kızı Buse Terim, sosyal medyada fiziğini eleştirenlere tepki gösterdi. Yapılan yorumları gören şarkıcı Hadise, yorumları sayfasında paylaşarak Terim'e destek çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2018 09:43
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2018 09:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Buse Terim ateş püskürdü, Hadise'den destek geldi

Fatih Terim'in modacı kızı Buse Terim, sosyal medyada takipçi hışmına uğradı. 18 ay arayla ikinci kez anne olan Buse Terim, kilolarına çirkin yorum yapanları görünce çileden çıktı. Terim, "Ben 18 ay arayla iki tane çocuk doğurdum. Kendi hemcinsin bir kadına 'ayı' demek? Hiç utanmıyor musun bunları yazarken? Öyle kötü kalplisiniz siz." diyerek fiziğini eleştirenlere yanıt verdi.

YAPILAN ÇİRKİN YORUMLAR İSYAN ETTİRDİ

İki çocuk annesi olan Buse Terim, sosyal medyada paylaştığı fotoğrafların altına yaptıkları yorumlarla fiziğini eleştirenlere sert yanıt verdi. Yapılan çirkin yorumları paylaşan Terim, sosyal medyada isyan etti. Yapılan kötü yorumların yarısının kadın olduğuna dikkat çeken Buse Terim'e bir destek de Hadise'den geldi. Terim'in gönderilerini kendi hesabından paylaşan şarkıcı Hadise de, 'Bizim ülkemizde hala kadın kadının en büyük düşmanı. Bir kadın olarak başka kadına ayı demek nedir?' diye sordu.

İşte Buse Terim ve Hadise'nin o paylaşımları:

"HİÇ UTANMIYOR MUSUN?"

"Bakın bu yorumları yazanların yarısı kadın. Bana zevksiz de, kötü giyiniyor de, yakışmamış de, hepsi kabulüm. Ama kendi hemcinsin bir kadına 'ayı' demek? Hiç utanmıyor musun bunları yazarken? Ben okurken senden utanıyorum. Ya sen? Ben 18 ay arayla iki tane çocuk doğurdum. Bir tanesi daha yeni 6 aylık olacak. İkisini de emzirdim. İki tane sezeryan oldum. Sen bir kadının hamile kalıp, çocuk doğurduktan sonra nasıl değiştiğini bilir misin? Vücudun, hormonlarının nasıl tepetaklak olduğunu? Belli ki bilmiyorsun, bilsen böyle konuşmazsın. Gerçi bilsen de konuşursun, öyle kötü kalplisiniz siz."

"BEN KİLOMU VERİNCE NE DİYECEKSİNİZ?"

"Sırf bu yüzden işim olan sosyal medyadan soğudum. Bu kadar sığ bakan, bu kadar insanları sadece fiziksel yönüyle eleştiren sadece siz varsınız. Kadının kadına yaptığını başka kimse yapmıyor. Beni rahat bırakın, ben kilomu da vericem siz o zaman ne diyeceksiniz? Dur ben söyleyeyim 'Zayıflık hiç yakışmadı, eski haliniz daha iyiydi' diyeceksiniz. Öyle kafanız karışık çünkü. Son olarak şunu söyleyeceğim. Benim kiloma, boyuma, vücuduma bakma. Yaptığım şeylere bak. Bakış açını değiştir. Kadınları kilo, zayıflık, vücut olarak görmekten vazgeç. Kadınlar dünyayı yönetiyor. Kilo yerine neler yaptığıma bak. Takdir etmeyi öğren ve her şeyden önce senin bir hemcinsin olduğumu hatırla."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.